'Star Wars: Episode IX' wordt magisch

'Star Wars: Episode IX' wordt magisch

Aldus de dochter van wijlen Carrie Fisher.

Het personage Lieutenant Connix van actrice Billie Lourd, de dochter van wijlen Carrie Fisher, heeft nooit een enorme rol gehad in de huidige Star Wars-vervolgfilms. Toch wordt ze regelmatig om een reactie gevraagd over de films. Nu door Entertainment Tonight en ze lijkt dan toch een groter aandeel te krijgen in Star Wars: Episode IX. Ook belooft ze dat de afsluitende Star Wars-sagafilm "magisch" wordt.


"Ik moet opletten wat ik zeg, omdat anders de Star Wars PD achter me aankomt, maar het is ongelooflijk. Ik heb het script gelezen en ben op de set geweest. Ik was daar voor ongeveer drie weken, in september, en het wordt magisch."

Lieutenant Connix maakt onderdeel uit van de Resistance en deze vertrek na de clash op in Star Wars: The Last Jedi (2017) in de Millennium Falcon. De vraag is uiteraard wat hun reis gaat brengen en hoe de Force de Dark en de Light Side met elkaar zal verbinden, als dit al mogelijk is. En wie weet heeft Connix daarin dit keer een grotere rol. Het verzet is immers flink uitgedund.

J.J. Abrams Star Wars IX staat gepland voor december 2019.

NieuwsFilm

meest populair