Algemeen

'Star Wars: Episode IX' wordt magisch

Aldus de dochter van wijlen Carrie Fisher.

door Bram de Groot om 14:50 in Algemeen
Het personage Lieutenant Connix van actrice Billie Lourd, de dochter van wijlen Carrie Fisher, heeft nooit een enorme rol gehad in de huidige Star Wars-vervolgfilms. Toch wordt ze regelmatig om een reactie gevraagd over de films. Nu door Entertainment Tonight en ze lijkt dan toch een groter aandeel te krijgen in Star Wars: Episode IX. Ook belooft ze dat de afsluitende Star Wars-sagafilm "magisch" wordt.


"Ik moet opletten wat ik zeg, omdat anders de Star Wars PD achter me aankomt, maar het is ongelooflijk. Ik heb het script gelezen en ben op de set geweest. Ik was daar voor ongeveer drie weken, in september, en het wordt magisch."

Lieutenant Connix maakt onderdeel uit van de Resistance en deze vertrek na de clash op in Star Wars: The Last Jedi (2017) in de Millennium Falcon. De vraag is uiteraard wat hun reis gaat brengen en hoe de Force de Dark en de Light Side met elkaar zal verbinden, als dit al mogelijk is. En wie weet heeft Connix daarin dit keer een grotere rol. Het verzet is immers flink uitgedund.

J.J. Abrams Star Wars IX staat gepland voor december 2019.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik heb er een hard hoofd in

Leon81

Avatar

Ik heb er alle vertrouwen in.

Frietgezicht

Avatar

The Last Jedi heeft het al verpest. Die film is zo bagger, mijn oma is dr aan overleden in de bios

GreenHornet

Avatar

je Oma was zeker een Star Wars fan

horizon

Avatar

Dit wordt geweldig.

dakai-world

Avatar

Ik hoop dat het The Last Jedi minstens kan evenaren.

*Activate outrage from SW-fans*

Want dan komt het wel goed met de film. Ik kijk er naar uit Smiley face

Spider-fan

Avatar

Waarom denkt men dat het slecht wordt vanwege The Last Jedi? Is The Force Awakens slecht vanwege The Last Jedi? Nee. Het is jammer dat The Last Jedi niet top was, maar waarom kan deze niet net zo goed, of beter worden als The Force Awakens?

Innocent

Avatar

Altijd leuk om te lezen hoe iedereen TLJ afkraakt en afzeikt, niemand vind blijkbaar de film goed maar ondertussen zijn er wel ruim 3,1 miljoen blu rays verkocht, toch grappig. Ik vond TLJ een zeer vermakelijke film, en ja de film heeft plus punten en ook zeker minpunten maar welke film niet???.
Sterker nog ik vond TLJ beter dan zijn voorganger TFA. Deze was gewoon a new hope in een nieuw jasje, bijna scène voor scène zelfs, helemaal niets vernieuwend behalve the CGI. Maar met het gejammer wat TLJ heeft gekregen op het internet denk ik wel dat deel 9 anders wordt en dus heb ik goede hoop dat dit deel een prima star wars film gaat worden.

23VDV23

Avatar

TLJ is typisch zo'n film die in de loop der jaren 'opeens' zo'n schare fans krijgt die hem waarderen en zeggen dat ze dat altijd al hebben gedaan. En dan zijn het er opeens een heleboel. Mark my words.

Artificialis

Avatar

Slechter dan The Last Jedi kan het niet worden, maar ik betwijfel of het niveau van The Force Awakens wordt gehaald. Maar goed, J.J. Abrams weet het misschien toch op een acceptable manier af te sluiten.

Bronxfromharlem

Avatar

Om de aankomende film geniaal te maken moeten ze er twee films van maken. Hierdoor kunnen ze alles (van alle SW films) behandelen, samenbrengen en op een juiste wijze afsluiten.

Spider-fan

Avatar

The Force Awakens is zeker niet vernieuwend. Maar dat is het punt van de film ook niet. Het is een film gemaakt door een fan die precies snapt waarom de originele trilogie werkte en het zo'n succes werd, en die het gevoel van A New Hope voor het eerst zien weer weet op te wekken na de teleurstelling van de prequels. Niet alles hoeft altijd vernieuwend te zijn, soms is nostalgie genoeg.

Master Of Films

Avatar

Spider-fan "Waarom denkt men dat het slecht wordt vanwege The Last Jedi?"
Indien een vorige product niet geheel conform de wensen is, dan zal die nieuwe ook wel prut worden. Dat is de assumptie door het wantrouwen van TLJ. Behoorlijk l*llig voor Star Wars: Episode IX. Oordeel ligt al klaar voordat deze überhaupt is gezien.

Spider-fan

Avatar

Gezien de reacties op de prequels en nu de sequels, vraag ik me af: IS er überhaupt een manier waarop je de negatieve fans kunt plezieren?
Wat maakt nou de perfecte SW film in hun ogen?

pete928s

Avatar

wij van WC eend .........

Spider-fan

Avatar

rukubrick:

Maar mythologie in welke zin?

Angelo1979

Avatar

Gewoon afwachten, en niet gelijk met de pispot rammelen.

Chrisselshizzel

Avatar

Veel mensen onderschatten de gigantische fan base van Star Wars

Sunspot

Avatar

Zal best, maar vergeet niet dat dit de zus is van...

Sunspot

Avatar

TLJ zuigt overigens hard.

Zo een teleurstelling.

nieuwslaatste nieuws

meest populair