Tom Cruise nooit meer Jack Reacher: hij is te klein!

Tom Cruise nooit meer Jack Reacher: hij is te klein!

En... teleurgesteld?

In 2011 en 2016 verschenen er films over Jack Reacher, het personage uit de boeken van Lee Child. De auteur heeft nu duidelijk gemaakt dat we Tom Cruise niet meer in de rol te zien krijgen.

In gesprek met BBC Radio zei schrijver Child dat "ze niet langer willen dat er meer films komen met Tom Cruise... Cruise, los van al zijn talent, had gewoon niet het juiste postuur."

En dit was sowieso al het grootste kritiekpunt van de fans. Cruise is namelijk een ruime kop kleiner dan de Jack Reacher uit de boeken, die juist door zijn lengte een bepaalde uitstraling had. Ondanks dat werd de eerste film een succes. "Ik heb echt genoten van het werken met Cruise. Hij is echt een heel aardige vent. We hebben veel plezier gehad, maar uiteindelijk hebben de lezers gelijk. De lengte van Reacher is echt heel belangrijk en het is een groot onderdeel van wie hij is," legde Child uit.

Child riep de fans op om de juiste acteur aan te wijzen. "Ik wil dat al die lezers die boos zijn over Tom Cruise mij gaan helpen - deelnemen aan het kiezen van de juiste acteur voor de tv-serie. We zijn aan het rebooten. We gaan proberen de perfecte man te vinden," aldus Child die daarmee onthulde dat er een Jack Reacher-serie moet gaan komen.

De twee films met Cruise brachten gezamenlijk een kleine $400 miljoen op bij een opgeteld productiebudget van $120 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair