Video

Trailer stevige misdaadfilm 'The Informer' met Joel Kinnaman en Ana de Armas

Ga dat zien!

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Aviron Pictures heeft de allereerste trailer onthuld voor hun misdaadthriller The Informer met een hoofdrol voor Joel Kinnaman. Hij speelt een oud-Special Forces agent die in de bak belandt als hij met een bruut gevecht zijn vrouw verdedigt. Hij komt vervolgens in contact met de FBI en hoopt daarmee sneller vrij te komen. Check de eerste beelden hieronder!

Uiteraard loopt het compleet anders dan hij had verwacht. Hij belandt namelijk in een situatie waarbij hij tussen de FBI, de maffia en de NYPD komt te staan. De vrouw in kwestie wordt gespeeld door Ana de Armas. Zij is naast Kinnaman een andere opvallende naam, maar er zijn er meer. Er zijn namelijk ook rollen voor Clive Owen, Rosamund Pike en Common.

The Informer heeft een script van Matt Cook en de regie lag in handen van Andrea Di Stefano (Escobar: Paradise Lost). De film is gebaseerd op het boek 'Three Seconds' van Anders Roslund en Börge Hellström. Op 22 maart debuteert The Informer in Groot Brittannië. Een Nederlands verschijningsmoment wordt nog geformeerd.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ana de Armas is een mooie vrouw. Zij schijnt in de nieuwe Danny Boyle te spelen.

Sunspot

Avatar

Ana ARmas, yep, im in

1 van de mooiste vrouwen in HW vind ik

NieuwsFilm

meest populair