Video

'Piercing' trailer: Mia Wasikowska is het doelwit van een sadist

Naar het beklemmende schrijfwerk van de Japanse auteur Ryū Murakami.

door Rik Timmer om 06:00 in Video
Mia Wasikowska is als prostituee haar leven niet meer zeker in de onderstaande trailer van Piercing. Daarin wordt ze opgejaagd door Christopher Abbott die een naargeestig plan wil uitvoeren in een hotelkamer. De psychologische thriller met zwarte humor is een adaptatie van Ryū Murakami's gelijknamige boek uit 1994. Hij is ook verantwoordelijk voor horror Audition, waarvan er een Japanse film is uitgebracht in 1999.

Op een dag geeft Reed zijn vrouw en pasgeboren kind een afscheidskus en gaat zogenaamd op zakenreis. In zijn koffer zit niet alleen kleding en een tandenborstel, maar ook de middelen waarmee hij een moord kan plegen. Reed heeft alles al gepland: hij boekt een hotelkamer, een escortmeisje en vermoordt haar dan. Op deze manier hoopt hij zich van ziekelijke behoeftes te kunnen verlossen, zodat hij een goede vader en echtgenoot kan zijn. Maar het meisje Jackie blijkt lastiger te zijn dan Reed verwachtte. Door de onverwachte verstoring raakt Reed de controle kwijt. Wie bespeelt nu wie?


Begin dit jaar ging Piercing in première tijdens het Sundance filmfestival. Zowel de regie als het script zijn verzorgd door Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother). De filmmaker is momenteel bezig met het afronden van de nieuwe Grudge. Deze film is vanaf 1 februari 2019 te zien via VOD. In de Verenigde Staten komt hij ook gelimiteerd uit in de bioscoop. Bekijk ook nog een tweetal posters.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair