Nieuwe clips 'Bumblebee' beloven de beste 'Transformers'-film ooit!

Nieuwe clips 'Bumblebee' beloven de beste 'Transformers'-film ooit!

Dit wordt vast en zeker een Box Office-topper!

Het duurt nu echt niet lang meer voordat Bumblebee in de bioscopen verschijnt. Reden genoeg voor Paramount Pictures om twee gloednieuwe clips van de film vrij te geven. Deze Transformers-film over de bekende knalgele autorobot belooft een ongekend spektakel te worden! Bekijk de beelden hieronder!

Bekijk de afbeelding
Bumblebee zou zomaar eens de grote verrassing van deze kerstvakantie kunnen worden. Ondanks dat sommige fans aanvankelijk wat terughoudend waren met hun enthousiasme door de eerdere tegenvallers uit de Transformers-reeks, belooft Bumblebee toch wel een goede film te worden. Regisseur Travis Knight is in ieder geval voor een totaal andere aanpak gegaan dan Michael Bay, zo blijkt uit de twee nieuwe filmclips die Paramount vorig weekend heeft vrijgegeven.

Klopjacht op Bumblebee
In de eerste filmclip zien we dat slechterik Burns (John Cena) een klopjacht door de bossen heeft geopend op Bumblebee. De actie oogt minder chaotisch dan in eerdere Transformers-films, dus dat is positief.


Tijd voor verstoppertje!
De tweede clip 'Hide & Seek' toont een geinig en schattig momentje tussen Charlie (Hailee Steinfeld) en Bumblebee. De relatie tussen Charlie en Bumblebee zal centraal staan in deze film.


Bumblebee racet op de 20 december de Nederlandse bioscopen binnen! Staat deze film ook op jouw lijstje?

NieuwsFilm

meest populair