Video

Eerste blik op nieuwe ontwerp Optimus Prime in 'Bumblebee'!

Hij ziet er heel anders uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Video
Optimus Prime heeft een heel nieuw ontwerp in Bumblebee. Dat ontwerp is nu onthuld in een nieuwe video, die ook de ontwerpen van andere Transformers toont. Regisseur Travis Knight vertelt samen met enkele castleden over de originele ontwerpen van de Transformers. Ze noemen dit de Generation 1-personages. Die krijgen een eenvoudiger en vierkanter ontwerp.

De G1-designs waren de eerste ontwerpen van Transformers-personages in 1984. In de jaren daarna kwamen er nieuwe ontwerpen uit, die er verfijnder uitzagen en minder vierkant. Hoe dan ook, duikt deze film in de oorspronkelijke designs van de personages, die er heel anders uit komen te zien.


Bumblebee speelt zich af in de jaren tachtig en draait om het meisje Charlie, gespeeld door Hailee Steinfeld. Zij vindt op een schroothoop een Volkswagen waar ze wel iets mee kan. Alleen blijkt het geen gewone auto te zijn, maar een robot. Het leidt er al snel toe dat Charlie en de robot, Bumblebee, opgejaagd worden door mensen en de kwaadaardige Decepticons!

Vanaf 20 december in de bioscoop.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Net het stukje speelgoed van vroeger. De vuisten kon je achter de voorruit en opbergen in truck-mode meen ik.

davedave

Avatar

Helemaal geweldig dit, met name Soundwave!

Master Of Films

Avatar

Nice. Ik vermoed dat deze TF film beter wordt ontvangen dan Bay's TF2 t/m deel weet ik veel van Bay.
Misschien zelf Bay's TF1. Travis Knight & de G1-designs zijn grote pluspunten. Gek genoeg zijn Lorenzo di Bonaventura, Michael Bay, Tom DeSanto & Steven Spielberg nog de producenten van Bumblebee. Dezelfde producenten als de eerdere TF films. Allemaal van mening veranderd dat het anders moet?
Een andere belangrijke punt is schrijfster Christina Hodson. Ze heeft o.a. Shut In & Unforgettable geschreven. Niet al te best scipts, maar heb alle vertrouwen in Travis Knight.

Monojaxx

Avatar

Veel leuker en herkenbaarder dit. Ik weet nog goed hie teleurgesteld ik was bij het zien van Starscream, Megatron en vooral Devastator; in de recente films.
Dit is juist een feest der herkenning.

Artificialis

Avatar

Het uiterlijk van de Transformers zal mij een rotzorg zijn. Het belangrijkste is dat er eindelijk eens een goed script komt, zonder alle chaotische computereffecten, puberale fluthumor, personages als canon fodder en andere typische Michael Bay-achtige wanpraktijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair