Eerste blik op nieuwe ontwerp Optimus Prime in 'Bumblebee'!

Eerste blik op nieuwe ontwerp Optimus Prime in 'Bumblebee'!

Hij ziet er heel anders uit.

Optimus Prime heeft een heel nieuw ontwerp in Bumblebee. Dat ontwerp is nu onthuld in een nieuwe video, die ook de ontwerpen van andere Transformers toont. Regisseur Travis Knight vertelt samen met enkele castleden over de originele ontwerpen van de Transformers. Ze noemen dit de Generation 1-personages. Die krijgen een eenvoudiger en vierkanter ontwerp.

De G1-designs waren de eerste ontwerpen van Transformers-personages in 1984. In de jaren daarna kwamen er nieuwe ontwerpen uit, die er verfijnder uitzagen en minder vierkant. Hoe dan ook, duikt deze film in de oorspronkelijke designs van de personages, die er heel anders uit komen te zien.


Bumblebee speelt zich af in de jaren tachtig en draait om het meisje Charlie, gespeeld door Hailee Steinfeld. Zij vindt op een schroothoop een Volkswagen waar ze wel iets mee kan. Alleen blijkt het geen gewone auto te zijn, maar een robot. Het leidt er al snel toe dat Charlie en de robot, Bumblebee, opgejaagd worden door mensen en de kwaadaardige Decepticons!

Vanaf 20 december in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair