Aquaman en Orm vechten op prachtige foto's 'Aquaman'

Aquaman en Orm vechten op prachtige foto's 'Aquaman'

Het wordt wat!

Empire heeft twee mooie foto's vrijgegeven van DC-film Aquaman. Die laten zien dat er een groots gevecht aan staat te komen in de comicfilm van regisseur James Wan. Daarin nemen Arthur (Jason Momoa) en halfbroer Orm (Patrick Wilson het tegen elkaar op in een arena. Hieronder de twee beelden:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Tot nu toe heeft Warner behoorlijk wat materiaal vrijgegeven rond de DC-film. Naast meerdere trailers, zijn er ook heel wat posters en foto's geweest, onder meer van het groen-gele kostuum dat Momoa's Aquaman zal dragen in deze film. Verder werkt de studio samen met Amazon om in de Verenigde Staten Prime-abonnees vervroegd toegang te geven tot de film.

Aquaman is volgens de eerste reacties een heerlijke DC-film, die zijn aparte bronmateriaal omarmt en ons een kleurrijke en innovatieve wereld laat zien. Daarin probeert Aquaman te voorkomen dat er grootschalige oorlog uitbreekt tussen de mensen en bewoners van het verzonken continent Atlantis. Dat is echter niet makkelijk, want Orm is erop gebrand die oorlog juist wel te voeren.

Vanaf 13 december in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair