DC en Warner Bros. maken superheldenfilm 'Blue Beetle'

DC en Warner Bros. maken superheldenfilm 'Blue Beetle'

Het zou de eerste film zijn van Warner Bros. over een Latino superheld.

Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala) is ingehuurd om het script te schrijven van Blue Beetle, de eerste Warner Bros.-productie over een Latino superheld. Het precieze verhaal dat wordt verteld over hoofdpersonage Jamie Reyes zit momenteel nog in de ontwikkelingsfase.

In de strips van bedenkers Keith Giffen, John Rogers en Cully Hammer zien we hoe de Mexicaans-Amerikaanse tiener Jamie Reyes het derde personage is die de gedaante van de Blue Beetle aanneemt, in navolging op Dan Garret en Ted Kord.

Reyes ontdekte de Blue Beetle-scarabee toen hij samen met zijn beste vrienden Paco en Brenda onderweg naar school was. Diezelfde avond kwam de scarabee bij Jamie thuis tot leven en verbond deze zich met de ruggengraat van Jamie. Deze verbintenis zorg voor een buitenaards pantser dat zorgt voor verhoogde snelheid en sterkte, maar ook voor de spontane creatie van wapens, vleugels en schilden.

Zev Foreman zal fungeren als uitvoerend producent van het filmproject. Het is nog onbekend wanneer het eindresultaat de bioscopen moet bereiken.



NieuwsFilm

meest populair