Eerste clip 'Aquaman': de onderwaterwereld overtuigt!

Eerste clip 'Aquaman': de onderwaterwereld overtuigt!

Aquaman krijgt een missie.

Warner Bros. Pictures en DC Films hebben de eerste clip van Aquaman vrijgegeven. De video laat ons Jason Momoas Aquaman, Amber Heards Mera en Willem Dafoes Vulko zien. Mera en Vulko proberen Aquaman ervan te overtuigen te vechten voor zijn recht als koning van Atlantis door de drietand van Neptunus te zoeken. Het is een opvallende clip, die laat zien wat we van de onderwaterfilm mogen verwachten: een mooie wereld die er ook echt uit ziet.


Aquaman speelt zich af in de gigantische onderwaterwereld van Atlantis en de zeven zeeën. Momoa speelt de titelrol: Arthur Curry, een half-mens, half-Atlantiër, die de reis van zijn leven moet ondernemen en niet alleen ontdekken wie hij is, maar ook zijn lotsbestemming als koning moet leren omarmen.

De eerste reacties op de comicfilm waren overigens uiterst positief. Recensenten mochten al op Twitter reageren en lieten weten het net Star Wars maar dan onderwater te vinden. Een topfilm, vol heerlijke actie, die zijn absurditeit omarmt. En dus ook een geslaagde DC-film, wat wel broodnodig is. Vanaf 13 december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair