Bekend acteur voor stem Bumblebee!

Bekend acteur voor stem Bumblebee!

Na vijf films zonder stem, krijgen Bee nu echt te horen.

Na Michael Bay's Transformers: The Last Knight is het voor Paramount Pictures ongetwijfeld zoeken naar de wijze waarop de miljardenfranchise weer nieuw leven ingeblazen kan worden. Het lijkt er voor nu op dat er vooral wordt gegokt op de gele Bumblebee, misschien wel de trouwste Autobot ooit.

In de vijf Transformers-films van Bay sprak Bumblebee geen woord. Hij comminuceerde via zijn radio. In de solofilm Bumblebee van regisseur Travis Knight (Kubo and the Two Strings) krijgt hij eindelijk wel zijn stem. In een interview met IGN heeft producent Lorenzo di Bonaventura onthuld dat Maze Runner-acteur Dylan O'Brien de stemacteur is. Di Bonaventura over de reden waarom Bumblebee eindelijk zijn stem krijgt:


"Omdat we deze film als een herkomstverhaal benaderden, vonden we het gepast dat je zijn stem hoort. Het is logisch dat we zijn stem hebben gebruikt. Voor de lange termijn ligt het uiteraard anders, maar op de korte-termijn is het logisch aangezien we opnieuw bepalen wie Bumblebee is. En dus leek ons het gepast. Zo kregen we de kans om te horen hoe hij klinkt."

Naast de gele VW Käfer zien we vooral het gezicht van actrice Hailee Steinfeld. Zij speelt Charlie Watson, een tiener die Bee vindt. Ze worden vrienden, maar onder meer John Cena's Sector 7-agent Burns wil er een stokje voor steken.

Andere Autobots in de film zijn Optimus Prime (Peter Cullen) en Wheeljack. De Decepticons zijn in ieder geval Shatter, Dropkick, Blitzwing, Barricade, Shockwave en Soundwave. Een eerdere trailer voor de film die midden december in de bioscoop te zien is, zie je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair