Video

Aquaman vs Orm vechten in clip 'Aquaman'

Een gevecht dat duidelijk in de DC-stijl opgenomen is.

door Jim Pedd om 18:05 in Video
Er is een nieuwe clip vrijgegeven voor DC-film Aquaman! Daarin zien we hoe de held uit de titel, Arthur Curry (Jason Momoa) opneemt tegen halfbroer Orm (Patrick Wilson). Dat is een gevecht dat duidelijk in de DC-stijl opgenomen is en soms wat chaotisch overkomt. Wel zien we eigenlijk meteen dat regisseur James Wan gebruik maakt van de mogelijkheden die de setting - onderwater - hem bieden.


De release van Aquaman staat voor volgende week donderdag gepland. De film vertelt het oorsprongsverhaal van half-mens, half-Atlantiër Arthur Curry. Doordat hij zo tussen twee werelden in staat, moet hij kiezen wie hij wil zijn: een mens of toch de koning van de zeven verzonken koninkrijken van Atlantis.

Nou ja, uiteindelijk weten we wel welke keuze Arthur maakt, maar toch schijnt Aquaman zijn vrij absurde setting ten volste te omarmen. De DC-film zou lekker actierijk zijn, prima in elkaar zitten en amustant zijn om te kijken. Vanaf 13 december in de bioscoop!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

Waar is de trailer die gister zou verschijnen!

MisterMarvel

Avatar

Eerlijk is eerlijk. Ziet er niet slecht uit. Kan nog een best filmpje worden uit de DC fabriek. Misschien toch maar een avondje bios plannen. Wat vinden jullie??

Ereptile

Avatar

Ik denk dat als DC zich meer gaat focussen op de solo films van de helden, ze toch best goud er van kunnen maken!

Steve-O

Avatar

Laat maar komen.

NieuwsFilm

meest populair