Dumpt 'Star Wars IX' personages 'The Last Jedi'?

Dumpt 'Star Wars IX' personages 'The Last Jedi'?

Heeft de kritiek flinke impact gehad?

Net als bij veel andere blockbusters barst het van de geruchten rond Star Wars: Episode IX. Een nieuw gerucht is dat het negende en afsluitende deel in de reeks een aantal (nieuwe) personages uit Star Wars: The Last Jedi zal dumpen.

Bekijk de afbeelding
Volgens Making Star Wars zal Episode IX geen of weinig oog hebben voor de groot gepresenteerde DJ van Benicio Del Toro en de Porgs, de wezentjes van de planeet Ahch-To. De Porg die Chewbacca meeneemt zouden we weer zien zijn, maar er het wezentje zou geen toegevoegde waarde hebben, volgende de bronnen van Making Star Wars.


Ook wordt er verwacht dat Gwendoline Christie's Captain Phasma niet terugkeert. Het personage zou geen rol in de film hoeven te spelen en wat betreft de merchandise-verkoop zou dat prima kunnen op basis van de animatieserie Star Wars: Resistance.


Tegenover de mogelijke afwezigheid van DJ en Phasma en beperkte aanwezigheid van de Porgs staat dat de Knights of Ren juist wel terugkeren in Episode IX van regisseur J.J. Abrams. Ook zouden de Stormtroopers een nieuw uiterlijk krijgen.

Een trailer voor het titelloze Star Wars: Episode IX zou nog deze maand moeten verschijnen en op 20 december moet de film debuteren in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair