Krijgen we straks een 'Transformers'-film op Cybertron?

Het kan zomaar!

Bumblebee is uiterst goed ontvangen. Vermoedelijk zal regisseur Travis Knight zich dan ook blijvend mogen bemoeien met de franchise. Als de beste man dus iets zegt over wat hij graag in de toekomst zou willen zien, moeten we daar vooral naar luisteren. Nu laat Knight weten dat hij graag een volledige film wil maken die zich afspeelt op de thuiswereld van de Transformers: Cybertron.

De vraag is hoe zo'n film eruit zou kunnen zien. Knight denkt dat die film volledig geanimeerd zal zijn, dus enkel visuele effecten krijgt. "Ik vond het [bij het maken van Bumblebee] geweldig om Cybertron tot leven te brengen en de val van de planeet te zien. Althans, een blik daarop te kunnen werpen. Omdat dat ook is waar de animatieserie mee begon. En we wilden dat met deze film ook doen en dat eren, want het was zo cool om te doen. [...] Ik zou het geweldig vinden om daar een film over te maken, absoluut."

Vermoedelijk zou een film rond Cybertron nul menselijke personages bevatten. Die waren er nu toe altijd wel zo in een Transformers-film, mede doordat het gevoel achter de schermen was dat mensen anders weinig binding zouden voelen met de personages en omdat een volledig live-action achtige film te duur is.

Bumblebee is vanaf 20 december te zien.

NieuwsFilm

meest populair