Algemeen

Krijgen we straks een 'Transformers'-film op Cybertron?

Het kan zomaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Bumblebee is uiterst goed ontvangen. Vermoedelijk zal regisseur Travis Knight zich dan ook blijvend mogen bemoeien met de franchise. Als de beste man dus iets zegt over wat hij graag in de toekomst zou willen zien, moeten we daar vooral naar luisteren. Nu laat Knight weten dat hij graag een volledige film wil maken die zich afspeelt op de thuiswereld van de Transformers: Cybertron.

De vraag is hoe zo'n film eruit zou kunnen zien. Knight denkt dat die film volledig geanimeerd zal zijn, dus enkel visuele effecten krijgt. "Ik vond het [bij het maken van Bumblebee] geweldig om Cybertron tot leven te brengen en de val van de planeet te zien. Althans, een blik daarop te kunnen werpen. Omdat dat ook is waar de animatieserie mee begon. En we wilden dat met deze film ook doen en dat eren, want het was zo cool om te doen. [...] Ik zou het geweldig vinden om daar een film over te maken, absoluut."

Vermoedelijk zou een film rond Cybertron nul menselijke personages bevatten. Die waren er nu toe altijd wel zo in een Transformers-film, mede doordat het gevoel achter de schermen was dat mensen anders weinig binding zouden voelen met de personages en omdat een volledig live-action achtige film te duur is.

Bumblebee is vanaf 20 december te zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Skihvo

Avatar

Zou heel tof zijn! Die menselijke karakters zijn allemaal overbodig. Niemand heeft de menselijke personages nodig om iets met de Transformers te hebben. Ondankt het mechanische wezens zijn van 6-20 meter hoogte hebben ze genoeg menselijke trekjes om met ze mee te voelen

Artificialis

Avatar

Als deze film echt vele malen beter is dan alle Transformers-films die we tot nu toe hebben gezien mag Travis Knight wat mij betreft een complete franchise gaan maken. Alles om de vieze nasmaak van Michael Bay weg te spoelen.

Civilian Supreme

Avatar

Een hele film op Cybertron hoeft van mij niet, het zou mooi zijn als bijvoorbeeld de 1e helft van de film zich daar afspeeld, waarna ze naar de Aarde afreizen. Of dat ze switchen tussen wat er gaande is op aarde en Cybertron. Anders heb je inderdaad het gevoel naar een tekenfilm zitten te kijken. Zo blijven de scenes op Cybertron ook elke keer vernieuwend in plaats van dat je ogen er gewend aan raken en daardoor minder impact heeft.

nieuwslaatste nieuws

meest populair