Video

Gave clips 'Aquaman'

Bijna te zien!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:02 in Video
Aquaman debuteerde al met een indrukwekkende 94,2 miljoen dollar in China. De film lijkt dus nu al een succes te zijn en tot ver in 2019 te zien te zullen zijn. Mooi nieuws voor regisseur James Wan en ook acteur Jason Momoa, die daarmee zeer waarschijnlijk een tweede deel mogen maken.

Nu is er een hele reeks nieuwe clips vrijgegeven voor de DC-film. Die zetten we hieronder op een rij. Vanaf 13 december (morgen dus) in de bioscoop!

De eerste clip toont een aanval van de gevaarlijke en enge Trench. Die wezens van de diepzee hebben het voorzien op Mera en Aquaman en vallen massaal een schip aan.


De tweede clip toont een gevecht van Queen Atlanna. Met vreemde wezens die uit Atlantis gestuurd zijn om haar te doden. Maar de CGI ziet er hier toch enigszins opmerkelijk uit.


Dan is er een scène waarin Aquaman aankomt in Atlantis en Mera hem welkom heet. En dat ziet er behoorlijk mooi uit!


Aquaman is bepaald niet de enige die het gevecht aangaat. Ook King Nereus en Ocean Master vechten (verbaal) met elkaar, zoals hieronder duidelijk wordt.


We krijgen meer dan alleen actie. Ook emotionele stukjes. Zoals hieronder te zien.


Tot slot is er nog eens een clip vrijgegeven met het gevecht van Aquaman en Ocean Master.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair