Algemeen

Lanceert 'Bumblebee' de nieuwe 'G.I. Joe'-filmreeks?

Krijgen we dan toch een Hasbro Shared Universe?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:52 in Algemeen
De nieuwste Transformers-film Bumblebee van Kubo and the Two Strings-regisseur Travis Knight wordt erg sterk ontvangen en het lijkt erop dat de solofilm de toon zet voor de franchise. Maar lanceert Bumblebee ook een nieuwe G.I.-filmreeks?

Dit klinkt misschien wat raar, maar G.I. Joe is net als Transformers een merk van Hasbro en beide succesnummers hadden geliefde tekenfilmseries in de jaren 80 (en later). Volgens een theorie van Screen Rant zou John Cena's Agent Burns stiekem de originele G.I. Joe zijn, Duke. Mocht dit zo zijn dan zou er een Hasbro Shared Universe kunnen ontstaan waarbij Sector 7 uitgroeit tot G.I. Joe.

Screen Rant confronteerde onder meer regisseur Knight met hun theorie. "Ik denk niet dat het volkomen gek is, maar ik kan het bevestigen noch ontkennen, het spijt me. Ik wou dat ik het kon," aldus de teasende regisseur. Ook Cena werd aan de tand gevoeld: "Promoot dat! Als een nerd die de universa graag samen ziet komen, vind ik het een geweldig idee. Maar ik weet het niet... ...Ik denk dat deze twee franchises zoveel connecties hebben."

De eerstvolgende G.I. Joe film zou zich moeten richten op het personage Snake Eyes, met Robert Schwentke op de regiestoel. Deze week werd bekend dat acteur Ray Park niet terugkeert als het personage.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Screen Rant heeft elke dag wel 20 theoriën waarom iets cool zou zijn en de volgende dag waarom datzelfde kut zou zijn. En dan posten ze elke 3 dagen hetzelfde artikel. Kortom, niet echt een site waar je van op aan kan

Civilian Supreme

Avatar

Uit hun opmerkingen kan je alleen maar opmaken dat het iig niet hun intentie was.
Het zou natuurlijk wel wat zijn als deze regisseur met 1 film niet alleen Transformers nieuw leven inblaast maar ook Gi Joe opzet. Daarbij laat hij zien dat de originele designs prima kunnen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair