Lanceert 'Bumblebee' de nieuwe 'G.I. Joe'-filmreeks?

Krijgen we dan toch een Hasbro Shared Universe?

De nieuwste Transformers-film Bumblebee van Kubo and the Two Strings-regisseur Travis Knight wordt erg sterk ontvangen en het lijkt erop dat de solofilm de toon zet voor de franchise. Maar lanceert Bumblebee ook een nieuwe G.I.-filmreeks?

Dit klinkt misschien wat raar, maar G.I. Joe is net als Transformers een merk van Hasbro en beide succesnummers hadden geliefde tekenfilmseries in de jaren 80 (en later). Volgens een theorie van Screen Rant zou John Cena's Agent Burns stiekem de originele G.I. Joe zijn, Duke. Mocht dit zo zijn dan zou er een Hasbro Shared Universe kunnen ontstaan waarbij Sector 7 uitgroeit tot G.I. Joe.

Screen Rant confronteerde onder meer regisseur Knight met hun theorie. "Ik denk niet dat het volkomen gek is, maar ik kan het bevestigen noch ontkennen, het spijt me. Ik wou dat ik het kon," aldus de teasende regisseur. Ook Cena werd aan de tand gevoeld: "Promoot dat! Als een nerd die de universa graag samen ziet komen, vind ik het een geweldig idee. Maar ik weet het niet... ...Ik denk dat deze twee franchises zoveel connecties hebben."

De eerstvolgende G.I. Joe film zou zich moeten richten op het personage Snake Eyes, met Robert Schwentke op de regiestoel. Deze week werd bekend dat acteur Ray Park niet terugkeert als het personage.



NieuwsFilm

meest populair