Algemeen

Pixar komt met verrassing: 'Onward'!

Met stemmen van onder meer Chris Pratt en Tom Holland.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:29 in Algemeen
Walt Disney en Pixar Animation hebben een volgende Pixar animatiefilm aangekondigd die begin 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien moeten zijn. Dit keer is het geen vervolgfilm, maar een compleet nieuw avontuur. De titel is Onward!

De animatiefilm speelt zich af in een fantasierijke buitenwijk en draait om twee tiener elf-broers die een buitengewone zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog een beetje magie over is in hun wereld.

Stemmen komen van onder meer Avengers: Infinity War-collega's Chris Pratt (The Lego Movie) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) en ze worden bijgestaan door bijvoorbeeld Julia Louis-Dreyfus (Veep) en Octavia Spencer (The Shape of Water).

De film wordt geregisseerd door Dan Scanlon, bekend van Monsters University, en delen van de film zijn gebaseerd op de relatie die Scanlon heeft met zijn eigen broer.

De verschijningsdatum staat vast, op 6 maart 2020. In 2017 werd het project al aangekondigd, zonder titel en verdere details:
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Pixar krijgt laatste tijden veel kritiek ivm teveel vervolgen. Muv Incredibles 2, dat was wel een veel gevraagde vervolg.

Brein8998

Avatar

Een originele Pixar film is altijd iets om naar uit te kijken. Titel bevalt me wel. Nice!

Master Of Films

Avatar

FilmTotaalVerbeteren "MoF, ja en?"
En....moet jij FilmTotaalgaanverbeteren of zo?

nieuwslaatste nieuws

meest populair