Algemeen

Emily Blunt wil graag terugkeren voor meer 'Mary Poppins'

En van ons mag ze!

door Jim Pedd om 07:21 in Algemeen
Als het aan actrice Emily Blunt ligt, keert ze snel terug voor een tweede film als Mary Poppins. De actrice is binnenkort te zien in Mary Poppins Returns, een film die een glorieuze voortzetting van de vorige film schijnt te zijn.

Tegenover de site CBS News laat Blunt nu weten dat ze het leuk zou vinden om terug te keren. "Ik zou het doen! Ik zou haar weer zijn. Ik vind het geweldig om haar te zijn," begint Blunt. "Ze is compleet bizar en je kan haar niet echt kennen. Wat ik zo leuk vind aan haar, is wat Travers over haar zei: 'om te vliegen, moet je iets vasts hebben om je tegen af te kunnen zetten'. Dat vind ik zo mooi aan haar. Praktisch, maar magisch."

De film draait vanaf 19 december in de bioscoop. Hierin zijn Jane en Michael Banks volwassen geworden, maar krijgen ze na een persoonlijk verlies te maken met een terugkerende Mary Poppins. Zij heeft nog altijd dezelfde magische krachten als eerst en helpt het gezin om snel weer plezier in het leven te vinden.

Op RottenTomatoes heeft de film overigens een score van 77 procent en een gemiddelde van 7,4. Daarvoor telde men 107 recensies waarvan er 82 positief waren.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Zij kan dan altijd terugkeren naar mij...

Master Of Films

Avatar

Blunt moet terugkeren naar Live Die Repeat: Edge of Tomorrow - All You Need Is To Kill - We Mortals Are part deux. Mary Poppins moet je niet uitmelken, zeker niet na een Julie Andrews.
Toevallig is Julie Andrews ook nog te horen als .....kan ik niet zeggen vanwege spoilers.... in Aquaman.

Sunspot

Avatar

Mooie vrouw, films nooit gezien.

Spider-fan

Avatar

Praktisch maar magisch, dat is ook wat het concept van Harry Potter zo succesvol heeft gemaakt. Dat je gewoon magie op school kunt leren, en er een straatje met winkels is om magische spullen te kopen.

NieuwsFilm

meest populair