Emily Blunt wil graag terugkeren voor meer 'Mary Poppins'

Emily Blunt wil graag terugkeren voor meer 'Mary Poppins'

En van ons mag ze!

Als het aan actrice Emily Blunt ligt, keert ze snel terug voor een tweede film als Mary Poppins. De actrice is binnenkort te zien in Mary Poppins Returns, een film die een glorieuze voortzetting van de vorige film schijnt te zijn.

Tegenover de site CBS News laat Blunt nu weten dat ze het leuk zou vinden om terug te keren. "Ik zou het doen! Ik zou haar weer zijn. Ik vind het geweldig om haar te zijn," begint Blunt. "Ze is compleet bizar en je kan haar niet echt kennen. Wat ik zo leuk vind aan haar, is wat Travers over haar zei: 'om te vliegen, moet je iets vasts hebben om je tegen af te kunnen zetten'. Dat vind ik zo mooi aan haar. Praktisch, maar magisch."

De film draait vanaf 19 december in de bioscoop. Hierin zijn Jane en Michael Banks volwassen geworden, maar krijgen ze na een persoonlijk verlies te maken met een terugkerende Mary Poppins. Zij heeft nog altijd dezelfde magische krachten als eerst en helpt het gezin om snel weer plezier in het leven te vinden.

Op RottenTomatoes heeft de film overigens een score van 77 procent en een gemiddelde van 7,4. Daarvoor telde men 107 recensies waarvan er 82 positief waren.



NieuwsFilm

meest populair