Die ene absurde scène die te ver ging voor 'Aquaman'

Die ene absurde scène die te ver ging voor 'Aquaman'

Heel opvallend!

Er was één scène die voor regisseur James Wan te ver ging om in Aquaman te zetten. Een opmerkelijk bericht, want de film zit vol opvallende en opmerkelijke scenes en is bij vlagen wel heel mal. Maar toch was er ook iets te gek voor Wan.

Dat vertelde de regisseur tijdens een interview met de site Collider. Wan gaf allereerst toe dat hij dolgraag "omarmde hoe absurd de wereld van Aquaman is" en dat hij daar juist iets leuks van heeft proberen te maken. Maar een ding ging te ver en dat had met Arthur (Jason Momoa) en wat haaien te maken.

Nadat Arthur gevangengezet wordt door Orm (Patrick Wilson) probeert hij te ontsnappen. "Het was niet de studio, maar ikzelf, die zich afvroeg of het niet te ver ging. Hoewel ik het echt heel erg interessant vond. Er was een scène waarin Aquaman gevangen genomen wordt door King Orm en in een kerker gegooid wordt. Een hele erge diepe gevangenis, diep in Atlantis. En daar veroorzaakt hij een opstand, waarbij alle bewakers haaien zijn."

"Het zijn haai-bewakers, allemaal met een groot haaienhoofd. Zodra hij een van hen doodt, en die begint te bloeden, zorgt dat ervoor dat alle andere haai-bewakers doorslaan. Maar het ging wel heel ver. Je zou overal wolken bloed zien en dat zou Aquaman gebruiken om te ontsnappen. Ik dacht: holy shit, dat kunnen we niet doen!"

Vanaf vandaag in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair