Het is officieel: 'Die Hard' is een kerstfilm

En mevrouw McClane terug voor Die Hard 6?

Het is al jaren onderwerp van gesprek. Soms is Die Hard uit 1988 wél een kerstfilm en dan weer niet. Zo zei hoofdrolspeler Bruce Willis even geleden dat het géén kerstfilm is, maar nu heeft 20th Century Fox via een nieuwe video / trailer onthuld dat het zeker wél een kerstfilm is!

Met de focus op alles wat met kerst te maken heeft, zie je hieronder de trailer 'Die Hard | The Greatest Christmas Story' voor de film van regisseur John McTiernan. In 1988 was de actiefilm Die Hard een redelijk succes. Met een budget van $28 miljoen werd er ruim $140 miljoen opgehaald. Daarna werd de film een actieklassieker in het genre en vier keer keerde Willis terug als de held John McClane.


Er wordt nog altijd gesproken over een zesde deel in de reeks. In gesprek met /Film bevestigde producent Lorenzo Di Bonaventura dat McClane van Len Wiseman (Live Free Or Die Hard) mogelijk weer Holly McClane (Bonnie Bedelia) krijgen te zien en dat we meer te weten te komen van de periode voordat de eerste film verscheen. McClane heeft nog geen verschijningsdatum.

NieuwsFilm

meest populair