Opvallende titel voor eerste 'Fast and Furious' spin-off!

Opvallende titel voor eerste 'Fast and Furious' spin-off!

Het blijft niet alleen bij Hobbs and Shaw.

Universal Pictures heeft een officiële titel onthuld voor de eerste Fast and Furious spin-off die volgend jaar zomer in de bioscoop te zien moet zijn. En die titel mag toch best opvallend genoemd worden, aangezien het niet echt op een filmtitel lijkt. Klaarblijkelijk was het voor Universal een noodzaak om 'Fast and Furious' kwijt te kunnen.

De film van regisseur David Leitch (John Wick, Deadpool 2) heet vanaf heden Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. In gesprek met Entertainment Weekly zei hoofdrolspeler Jason Statham (The Meg, The Expendables 3) dat de film tijdens de opnames een stuk grappiger is geworden dan eigenlijk bedoeld:

"De film is zeker veel grappiger geworden dan we van plan waren. Het zijn slechts twee jongens die wat aanklooien, en er het beste van maken. [...] Het publiek zal bepalen of het goed of slecht is. Maar we hebben het gevoel dat we iets geweldigs doen en we genieten ervan."
 
Naast Stathams Deckard Shaw is uiteraard ook Dwayne Johnson (Jumanji, Skyscraper) te zien als Luke Hobbs. Ze moeten het opnemen tegen Idris Elba (The Dark Tower, Avengers: Infinity War), als de slechterik Mr. Null, en krijgen vermoedelijk hulp van Eiza Gonzalez (Baby Driver, Alita: Battle Angel) die het personage Madam M. speelt.

Ook Vanessa Kirby (The Crown) en Eddie Marsan (Mowgli) hebben rollen in de film en vanaf 1 augustus 2019 draait Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw in de Nederlandse bioscoop. Een nieuwe foto van Total Film:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair