Elle Fanning wordt een popster in nieuwe trailer 'Teen Spirit'

Het regiedebuut van acteur Max Minghella, onder meer bekend van The Social Network.

In Teen Spirit speelt Elle Fanning (Super 8, The Neon Demon) een meisje dat aan haar verleden probeert te ontsnappen door mee te doen aan een internationale zangwedstrijd. De film is het regiedebuut van acteur Max Minghella (The Social Network, 2010). Check snel de trailer.


Violet (Fanning) is een verlegen tiener die woont op het Britse eiland Wight in een klein dorp waar naar haar mening niets te beleven valt. Ze droomt ervan om een popster te worden, dus met de hulp van een onwaarschijnlijke mentor (Zlatko Buric) doet ze mee aan een internationale zangcompetitie waarbij zowel haar integriteit, talent als ambitie op de proef worden gesteld.

Voor liefhebbers van popmuziek valt er genoeg te genieten in Teen Spirit. In de film zingt Fanning liedjes van artiesten als Robyn, Ellie Goulding, Tegan & Sara, Orbital, Jack Antonoff, Sigrid, Annie Lennox en Carly Rae Jepson.

Teen Spirit ging eerder dit jaar in première tijdens het Toronto International Film Festival en de reguliere bioscooprelease in de States vindt plaats op 5 april 2019. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair