'Spawn' wordt lelijk en niet lollig

Maak die film nou svp gewoon!

Als het allemaal goed gaat dan zien we in 2019 of in 2020 een nieuwe Spawn-film. Deze wordt ontwikkeld en geregisseerd door bedenker Todd McFarlane, en Blumhouse Production is de studio achter de film. Nu is meer duidelijk over de insteek van de film. En het wordt bepaald geen vrolijke.

In gesprek met Nerdist heeft McFarlane aangegeven dat zijn versie "duister en lelijk" wordt en dat dit voor Hollywood nog best een moeilijke hindernis is. "Er is geen vreugde. Er zitten geen grappige uitspraken in en het wordt een duistere, lelijke film van twee uur," aldus McFarlane. "In essentie wordt het zoals veel bovennatuurlijke films en horrorfilms zijn. Er zit niet veel grappigs in die films. En dat lijkt een rare hindernis voor veel mensen in deze stad. Ze gaan allemaal continu in een soort superheld / Avengers-modus."

Toch zou het voor McFarlane en Blumhouse geen enorm probleem moeten zijn om de circa $10 miljoen productiebudget bij elkaar te krijgen. De grote namen Jamie Foxx en Jeremy Renner hebben zich al aan Spawn verbonden. Foxx moet Al Simmons a.k.a. de antiheld Spawn gaan spelen en Renner moet te zien zijn als detective Twitch Williams.



NieuwsFilm

meest populair