Algemeen

De logische reden waarom 'Final Destination 6' er niet komt

Ken jij deze reeks nog?

door Bram de Groot om 07:17 in Algemeen
In 2000 verscheen het eerste deel in de bekende Final Destination-filmreeks. Deze kreeg vier vervolgen, met Final Destination 5 uit 2011 als voorlopig laatste deel. Er werd lange tijd gesproken over een zesde deel, maar deze lijkt maar niet van de grond te komen.

Acteur Tony Todd, als het personage William Bludworth te zien in de eerste twee delen en deel vijf, sprak met Bloody Disgusting en liet weten dat hij ergens wel verbaasd is dat de film er nog niet is. Al weet hij wel de reden:


"Ik ben verbaasd, maar ik weet waarom er geen ander vervolg is verschenen. Het is echt een dure film om te maken. Die enorme sets zijn prijzig. Zoals in deel twee met dat enorme verkeersongeluk. Deze duurde vijf weken om op te nemen en kostte minstens 20 miljoen dollar. Er zijn andere films, zoals de Annabelle-films die zich richten op een pop en die kunnen ze veel goedkoper opnemen, en toch verdienen ze geld."

Prima resultaat
Met een gezamenlijk productiebudget van $154 miljoen wisten de vijf films in de reeks ruim $665 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Om het geheugen even op te frissen, hieronder de bekende clip uit deel drie met de zonnebanken.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietze1983

Avatar

Toffe films, elke keer weer. Net als Saw, uitgemolken tot op het bot maar ik genoot elk deel weer. Stiekem hoop ik ook echt op een volgend deel, prima vermaak

Marklar

Avatar

deel 1 en 2 waren prima, daarna werd het meer zo een Saw achtige vervolgen pulp. Maar ach een volgend deel... waarom niet

Ereptile

Avatar

DE film die mensen angst gaf om te vliegen. Leuke reeks en altijd wel grappig om te zien waar ze mee aan kwamen qua manier waarop mensen het lot niet konden ontlopen.

movieguy

Avatar

Het zal ooit misschien uitdraaien
Op een reboot.

Sunspot

Avatar

1 was zeker fris, maar vorig jaar nog gekeken, was stukken minder.

Vanaf deel 2 wordt het pas echt leuk, meer budget ook volgens mij, duidelijk te zien.

T/m 4 heb ik gezien, altijd wel leuk, daarna nooit meer aan gedacht, maar goed, heb nog deel 5 te zien, zo te lezen, even onthouden, wel weer zin in eigenlijk Smiley face.

tommieman

Avatar

Achja . Was wel grappig destijds meer niet .
Ik was ze idd alweer vergeten .
Mensen hebben het hier over Saw , meer benieuwd waar daar de volgende van komt .
Gaan ook nergens over maar toch altijd een vermakelijk avondje

SS2Pascal

Avatar

Grappig: Ik lees hier dit bericht, wat ik overigens erg jammer zou vinden als dit zo zou zijn. Heb me met alle delen goed vermaakt. Heerlijke popcornfilms.
Maar..... Vervolgens lees ik zojuist dit:

"Makers Saw werken aan nieuwe versie van horrorfilm Final Destination https://www.nu.nl/film/5679218/makers-saw-werken-nieuwe-versie-van-horrorfilm-final-destination.html "

Sunspot

Avatar

@TommieMan

Was snel klaar met de Saw franchise, was leuk voor 2 delen.

Bij Final Destination zijn de kills zo goed juist, de spanning, wanneer gaat de volgende eraan.

Sterredag

Avatar

Altijd jammer, artikelen waarbij geen datum staat waarop het geschreven is. Tijden veranderen en dus ook de setting omtrent een artikel (tip!)

Verder is dit bericht hoe dan ook verouderd, want er is wel degelijk een FD6 in de maak. Gezien de reacties is dit bericht niet heel oud, maar kan misschien wel een update gebruiken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair