Algemeen

Martin Scorsese maakt (opnieuw) film over Bob Dylan

Dit jaar nog te zien op Netflix!

door Wouter Drummen om 11:59 in Algemeen
Al jarenlang gingen er geruchten rond over een film rondom de legendarische zanger Bob Dylan en na een hele tijd wachten kunnen de fans van deze artiest zich wel in de handen knijpen; de film is door Netflix bevestigd en zal door niemand minder dan Martin Scorsese gemaakt worden! Ook zijn de eerste details al bekend gemaakt en weten we, min of meer, wat we kunnen verwachten.

Scorsese maakt al eerder een film over Bob Dylan, namelijk No Direction Home: Bob Dylan, uit 2005. Zijn nieuwe film heeft een soortgelijke titel, namelijk Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese. De titel maakt eigenlijk al duidelijk dat de film zich voornamelijk zal concentreren op de wereldberoemde Rolling Thunder Revue uit 1975, toen Dylan tourde met meerdere grote sterren. De film wordt beschreven als een documentaire met een live-action deel dat zich zal focussen op de concerten. Er wordt gezegd dat je bij het zien van de film je zult voelen als in een koortsachtige droom.

In welke maand de film op Netflix verschijnt, is nog niet bekend, al werd wel bevestigd dat hij nog dit jaar te zien zal zijn. Eveneens goed nieuws voor de Scorsese fans dus, die dit jaar, naast deze film, ook nog eens komt met The Irishman (een van Netflix's duurste projecten) met o.a. Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair