Humor

Wat als 'Star Wars: The Last Jedi' R-rated was?!

Gave video met nogal wat F-woorden.

door Bram de Groot om 14:10 in Humor
Na velen jaren van geruchten verscheen eind 2015 het eerste deel in de Star Wars-vervolgtrilogie. Dit was vooral een avontuurlijk geheel. In 2017 was er Star Wars: The Last Jedi met duidelijk meer duistere scènes. Joblo heeft nu een video gemaakt waarin de film een R-rated invulling krijgt, vooral met weggebliepte scheldwoorden. Het is een van de video's een reeks 'What if [insert movie title] was Rated R?' van de website.

Uiteraard is het ondenkbaar dat er in de film van Lucasfilm / Walt Disney een scheldwoord als 'fuck' valt, al hebben de filmmakers al tijd het recht om één keer dit scheldwoord te gebruiken in een PG-13 film, de standaard leeftijdsclassificatie voor blockbusters.


In Rian Johnsons The Last Jedi zet Rey (Daisy Ridley) haar eerste grote stappen in het grotere universum, met onder meer Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac) en Luke Skywalker (Mark Hamill). Op Ahch-To gaat Rey in de leer bij Luke Skywalker. De voormalige Jedi moet afrekenen met een geloofscrisis. Het verzet bereidt zich voor op de strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel.

Eind dit jaar wordt het verhaal afgerond met Star Wars: Episode IX van The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wow dan was het denk ik gelijk heel anders geweest. Want R retad films zijn toch altijd wel leuker om te zien

GreenHornet

Avatar

Dit filmpje is zo fout...
Hebben ze het alleen maar over neuken.

Devenace

Avatar

Blijft een zielige film, dit Youtube filmpje maakt het eigenlijk nog zieliger.

StarWars-SGPer

Avatar

O nee Stop. Dit doet zoveel tekort aan het karakter van star Wars. De bikini scène in ROTJ was al erg genoeg.

Sunspot

Avatar

Zou wat deze film betreft denk weinig tot niks uitmaken

ridjieddo

Avatar

Je hoort alleen maar gepiep, leuk zeg..

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Waarom denken sommige mensen dat een slechte film met een R-rating ineens een meesterwerk wordt? Hoor je bij Venom ook, 'als die R-rated was...', ja dan had je dezelfde film met hier en daar wat explicieter geweld en een koppel 'fucks' meer, whooptiedoo! BTW, ik zeg niet dat ik TLJ slecht vond, eigenlijk wreed goe mee geamuseerd, maar ik snap eveneens de vele kritiek dat die film krijgt en vind hem zoiezo 1 van de minste films.

nieuwslaatste nieuws

meest populair