Wat als 'Star Wars: The Last Jedi' R-rated was?!

Wat als 'Star Wars: The Last Jedi' R-rated was?!

Gave video met nogal wat F-woorden.

Na velen jaren van geruchten verscheen eind 2015 het eerste deel in de Star Wars-vervolgtrilogie. Dit was vooral een avontuurlijk geheel. In 2017 was er Star Wars: The Last Jedi met duidelijk meer duistere scènes. Joblo heeft nu een video gemaakt waarin de film een R-rated invulling krijgt, vooral met weggebliepte scheldwoorden. Het is een van de video's een reeks 'What if [insert movie title] was Rated R?' van de website.

Uiteraard is het ondenkbaar dat er in de film van Lucasfilm / Walt Disney een scheldwoord als 'fuck' valt, al hebben de filmmakers al tijd het recht om één keer dit scheldwoord te gebruiken in een PG-13 film, de standaard leeftijdsclassificatie voor blockbusters.


In Rian Johnsons The Last Jedi zet Rey (Daisy Ridley) haar eerste grote stappen in het grotere universum, met onder meer Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac) en Luke Skywalker (Mark Hamill). Op Ahch-To gaat Rey in de leer bij Luke Skywalker. De voormalige Jedi moet afrekenen met een geloofscrisis. Het verzet bereidt zich voor op de strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel.

Eind dit jaar wordt het verhaal afgerond met Star Wars: Episode IX van The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams.

NieuwsFilm

meest populair