Humor

Thanos op bezoek bij 'The Simpsons'

En wat doet hij met zijn Infinity Gauntlet?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 09:07 in Humor
Als sinds de animatieserie The Simpsons bestaat, wordt bij iedere aflevering in de start-credits een scène aangepast, de zogenaamde 'couch gag'. In de twaalfde aflevering van het huidige dertigste seizoen (!) is het Thanos die plaatsneemt op de bank. Hij vaagt het complete gezin weg, exclusief Maggie Simpson.

Thanos weet het gezin uit Springfield weg te vagen met behulp van de speen van Maggie. Dit blijkt dus een Infinity Speen... En dit is uiteraard de zoveelste grap in een van de langstlopende Amerikaanse primetime televisieserie ooit. De twaalfde aflevering van seizoen 30 is de 651e aflevering sinds 17 december 1989.


De bewuste aflevering met de Mad Titan werd gisteren uitgezonden op zender FOX, het 21 Century Fox-label dat over een paar maanden onderdeel zal zijn van The Walt Disney Company. Passen The Simpsons eigenlijk wel bij 'het huis van de muis'? In dit geval waarschijnlijk wel, aangezien ze miljoenen waard zijn met de merchandise-lijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha geweldig blijft het ook de Simpsons, waar blijft de next film Eingelijk

Ang3l

Avatar

Oh, snap!

Janushhw

Avatar

Tom Holland heeft zojuist via zijn instagram de trailer voor far from home laten zien. Trailer volgt snel online. Was out of sync de beelden n audio en hij wist nie hoe dat te fixen haha

chefry1983

Avatar

Simpsons is wel leuk om zo af en toe te zien.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Pfff, als iemand die ooit geobsedeerd was door de Simpsons, kan ik alleen maar zeggen dat die serie al 2 decennia niet meer de briljante reeks is die het ooit was. De couch gags zijn nog best leuk, maar verder... This puppy should've been put to sleep a looong time ago…

nieuwslaatste nieuws

meest populair