Algemeen

Gaaf! Is dit de echte schurk van 'Detective Pikachu'?

Opvallend nieuws voor fans van de eerste film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 06:35 in Algemeen
Wellicht ben je net als bovengetekende opgegroeid met de Pokémon-franchise en kijk je - alhoewel skeptisch - toch een beetje uit naar de eerste live-action film in de franchise: Detective Pikachu. En wellicht ken je nog wel die eerste film uit de jaren negentig met het personage Mewtwo.

We Got This Covered meldt op basis van een anonieme bron binnen de productie dat Mewtwo de geheime schurk van de film wordt. Hij zou een grote rol spelen in de film en zijn oorsprong wordt naar het schijnt ook vertoond in de film. Daar komt bij dat Mewtwo niet de enige schurk is, maar dat er ook een mens is die hem probeert te manipuleren.

In het canon werd Mewtwo gecreëerd nadat een wetenschapper jarenlang DNA-experimenten heeft uitgevoerd op een Mew. Door die gruwelijke experimenten is Mewtwo een extreem harde en gemene Pokémon geworden die veel haat voor mensen voelt. Het personage was in de eerste film in de franchise te zien geweest en keerde nog menigmaal terug.

In Detective Pikachu ontmoet Tim (Justice Smith) een Pikachu (Ryan Reynolds) die hij gek genoeg kan verstaan. Tim en Pikachu besluiten samen te werken om de verdwijning van Tims vader te ontrafelen. Tegelijk ontdekken ze een geheim dat het voortbestaan van alle Pokémon bedreigt.

Vanaf 8 mei 2019 in de bioscoop.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wow dat klinkt Eigenlijk wel interessant. Als mewtwo de villian is

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Die mens was in de tekenfilm de baas van Team Rocket als ik me nog goed herinner. Zou tof zijn als die bende ook zijn opwachting maakt maar dat zie ik niet gebeuren in deze film. Mewtwo wil ik wel heel graag zien in zo'n 'realistisch' design :D

Ereptile

Avatar

Giovanni met z'n Persian was de baas van Team Rocket :) Hij gebruikte Mewtwo ook in de tv serie tegen Gary. Iets wat later ook nog even te zien was in de eerste film. Het is al jaren geleden maar ik kan me nog goed herinneren dat ik voor Pokemon in de bios zat!

nieuwslaatste nieuws

meest populair