Ietwat onheilspellende setfoto 'Star Wars: Episode IX'

Ietwat onheilspellende setfoto 'Star Wars: Episode IX'

Dat wijst op explosies.

John Boyega heeft een onheilspellende foto geplaatst vanaf de set van Star Wars: Episode IX. De opnames van de film zijn sinds augustus 2018 bezig onder leiding van regisseur J.J. Abrams en schijnen volgende maand tot een einde te komen. Fans zullen vanaf dat moment vermoedelijk meer leren over het project, al kunnen we er vanuit gaan dat Abrams geen plotdetails gaat onthullen.

Boyega hint ernaar dat hij een visueel behoorlijk indrukwekkende scène heeft opgenomen. In het commentaar onder de foto die je hieronder ziet, schrijft hij dat hij nooit eerder zo'n dag heeft meegemaakt op een filmset en dat het team grenzen heeft verlegd. Wat er precies is opgenomen weten we natuurlijk niet, maar de handen van Boyega wijzen op explosies en dat kan goed kloppen.

Star Wars: Episode IX toont namelijk totale oorlog tussen de Resistance en de First Order, de twee facties die worstelen om controle over het sterrenstelsel. Het conflict zal als de film van start gaat al enige tijd woeden en vermoedelijk snel voorbij zijn. Episode IX is namelijk het einde van de Skywalker-saga. Vanaf 20 december 2019 in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair