Algemeen

Ietwat onheilspellende setfoto 'Star Wars: Episode IX'

Dat wijst op explosies.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
John Boyega heeft een onheilspellende foto geplaatst vanaf de set van Star Wars: Episode IX. De opnames van de film zijn sinds augustus 2018 bezig onder leiding van regisseur J.J. Abrams en schijnen volgende maand tot een einde te komen. Fans zullen vanaf dat moment vermoedelijk meer leren over het project, al kunnen we er vanuit gaan dat Abrams geen plotdetails gaat onthullen.

Boyega hint ernaar dat hij een visueel behoorlijk indrukwekkende scène heeft opgenomen. In het commentaar onder de foto die je hieronder ziet, schrijft hij dat hij nooit eerder zo'n dag heeft meegemaakt op een filmset en dat het team grenzen heeft verlegd. Wat er precies is opgenomen weten we natuurlijk niet, maar de handen van Boyega wijzen op explosies en dat kan goed kloppen.

Star Wars: Episode IX toont namelijk totale oorlog tussen de Resistance en de First Order, de twee facties die worstelen om controle over het sterrenstelsel. Het conflict zal als de film van start gaat al enige tijd woeden en vermoedelijk snel voorbij zijn. Episode IX is namelijk het einde van de Skywalker-saga. Vanaf 20 december 2019 in de bioscoop.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Ik vind de namen Boyega en Abrams onheilspellender voor de SW franchise dan welk hellevuur dan ook.

GreenHornet

Avatar

maak er maar snel een einde aan...

Ronin75

Avatar

Dit is mijn laatste reactie op deze ooit voor mij zo belangrijke franchise. De Skywalkers en de oude garde zo makkelijk afschepen is zo'n cruciale fout. Het is als een James Bond film maken zonder James Bond. Het is compleet verneukt want er staat niets interessants tegenover op dit moment. Ik ga wel kijken maar verwacht er niet veel van. Ben er klaar mee.

Xenolicker

Avatar

Laatst 'The Last Jedi' voor de derde keer gekeken/proberen te kijken, en het was de eerste keer dat ik niet in slaap viel. Ja, zelfs genoten van de film. Een nieuwe hoop! Ik volgde het nieuws over 'Episode IX: The Return of the J.J.' al niet meer en ben dan ook verrast om in dit artikel te lezen dat die film zou starten met een 'totale oorlog die al enige tijd aan de gang is' aangezien op het eind van 'The Last Jedi' er praktisch niets meer over is van het verzet? Ach ja, de tijd zal leren hoe het lichtzwaard precies in de steel zit maar ik kijk er wel maar uit!

nieuwslaatste nieuws

meest populair