Celebrity

'Home Alone' acteur Macaulay Culkin komt op voor Michael Jackson

In verband met de controversiele documentaire 'Leaving Neverland'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 11:55 in Celebrity
Het Sundance festival, een van de grootste filmfestivals voor de onafhankelijke film, begint over precies een week, maar het kampt wel met een hetze. Zo zullen ze dit jaar de documentaire Leaving Neverland laten zien, waarin twee vermeende slachtoffers getuigen dat ze door Michael Jackson seksueel misbruikt werden toen ze nog kinderen waren. De familie, vrienden en fans van de wereldberoemde zanger hebben geprobeerd de film te boycotten, maar deze komt er wel gewoon.

Nu komt ook Home Alone-acteur, Macaulay Culkin, voor Jackson op. Ondanks hun leeftijdsverschil waren de twee goed met elkaar bevriend. Culkin zegt dat hij zich altijd op zijn gemak voelde met Jackson: ''Hij was degene die als eerste contact legde, maar dat deed hij om mij te helpen. Mijn leven was namelijk ingrijpend en snel aan het veranderen. Ik denk dat hij zichzelf daarin herkende en mij wilde bijstaan. Onze vriendschap voelde helemaal niet vreemd aan.

Hij was één van de beroemdste mensen ter wereld, maar dat kon mij weinig schelen. Hij deed heel normaal en was gewoon vriendelijk. Ik vond het erg gaaf hem te mogen ontmoeten, omdat hij zo goed kon zingen en ik zelf ook wel graag liedjes zong op school. Volgens mij konden we het gewoon goed met elkaar vinden omdat ik hem als een gewone mens behandelde, en andersom ook. Zo eenvoudig was het
''.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

mooi MJ was een super zanger.

GreenHornet

Avatar

wat kon die MJ toch zingen

Judge

Avatar

Michael Jackson... King among men!

tommieman

Avatar

Lekker dansen ook

SeanDeNiro

Avatar

Hij heeft zeker met zijn handen aan kleine jongetjes gezeten, alleen een plaat voor je kop kan verhinderen dat te zien.

Goku32

Avatar

MJ was ook super cool op school en daar buiten altijd ze nummers gezongen. Top zanger gewoon

Goku32

Avatar

SeanDeNiro is daarzo Eingelijk harde bewijzen van dat die dat gedaan heeft. Dacht van wel maar weet het niet meer zeker

GreenHornet

Avatar

hij was wel altijd goed met kinderen

nieuwslaatste nieuws

meest populair