Kevin Hart blaast 'Monopoly' nieuw leven in

Kevin Hart blaast 'Monopoly' nieuw leven in

Hij produceert de bordspelverfilming en neemt een hoofdrol voor z'n rekening.

Het is alweer jaren geleden dat er een film rondom het alom bekende bordspel Monopoly werd aangekondigd, maar het ziet er nu dan toch echt naar uit dat er eindelijk iets gaat gebeuren. Volgens The Wrap is grappenmaker Kevin Hart in verregaande onderhandeling om de film te gaan produceren en één van de hoofdrollen voor zijn rekening te nemen.

Hart zal Monopoly gaan produceren via HartBeat Productions, zijn productiemaatschappij. De film wordt hoogstwaarschijnlijk geregisseerd door Tim Story, met wie Hart eerder samenwerkte aan twee Ride Along-films en twee Think Like a Man-films.

Monopoly is misschien wel het allerbekendste bordspel ter wereld en niet meer weg te denken uit de hedendaagse populaire cultuur. Het spel is door meer dan een miljard mensen gespeeld in 114 landen over de hele wereld. Monopoly is inmiddels al vertaald naar 47 verschillende talen.

Hart, vorig jaar nog te zien in de komedie Night School, kwam onlangs nog in opspraak vanwege een aantal homofobe tweets die hij jaren geleden had verstuurd. Deze kwamen aan het licht vlak nadat was bekendgemaakt dat de komiek dit jaar de Academy Awards zou gaan presenteren. Inmiddels heeft Hart zich officieel teruggetrokken als presentator.



NieuwsFilm

meest populair