Algemeen

Kevin Hart blaast 'Monopoly' nieuw leven in

Hij produceert de bordspelverfilming en neemt een hoofdrol voor z'n rekening.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook om 20:11 in Algemeen
Het is alweer jaren geleden dat er een film rondom het alom bekende bordspel Monopoly werd aangekondigd, maar het ziet er nu dan toch echt naar uit dat er eindelijk iets gaat gebeuren. Volgens The Wrap is grappenmaker Kevin Hart in verregaande onderhandeling om de film te gaan produceren en één van de hoofdrollen voor zijn rekening te nemen.

Hart zal Monopoly gaan produceren via HartBeat Productions, zijn productiemaatschappij. De film wordt hoogstwaarschijnlijk geregisseerd door Tim Story, met wie Hart eerder samenwerkte aan twee Ride Along-films en twee Think Like a Man-films.

Monopoly is misschien wel het allerbekendste bordspel ter wereld en niet meer weg te denken uit de hedendaagse populaire cultuur. Het spel is door meer dan een miljard mensen gespeeld in 114 landen over de hele wereld. Monopoly is inmiddels al vertaald naar 47 verschillende talen.

Hart, vorig jaar nog te zien in de komedie Night School, kwam onlangs nog in opspraak vanwege een aantal homofobe tweets die hij jaren geleden had verstuurd. Deze kwamen aan het licht vlak nadat was bekendgemaakt dat de komiek dit jaar de Academy Awards zou gaan presenteren. Inmiddels heeft Hart zich officieel teruggetrokken als presentator.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

De man die leuk doet maar het totaal niet is.

STYD

Avatar

Ik vind hem super grappig, je moet van zijn humor houden. Benieuwd wat hij er van kan maken.

Frietgezicht

Avatar

Ben benieuwd of het een film is a la The Social Network(geen idee hoe Monopoly tot stand kwam) of gaat Hart door de Kalverstraat lopen en direct door naar de gevangenis en dat soort ongein.

Als ik de regisseur bekijk het laatste...

chefry1983

Avatar

Of je krijgt een film zoals Battleship. Heeft totaal niets met het spel te maken maar alleen de naam komt overeen.

Master Of Films

Avatar

chefry1983 " Of je krijgt een film zoals Battleship. Heeft totaal niets met het spel te maken maar alleen de naam komt overeen."
Als het net zoals Battleship wordt (jn naam), dan voorspelt dat zich niks goeds.

nieuwslaatste nieuws

meest populair