Algemeen

Nog een live-action 'Pokémon'-film brengt ons wat iedereen wil

Ken je de games Red and Blue nog?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 07:56 in Algemeen
Legendary Pictures lijkt een groot succes te boeken met Detective Pikachu. Het is dus ook niet gek dat er nu al gekeken wordt naar het uitbreiden van de franchise met meer live-action films gebaseerd op de bekende monsters. Naar het schijnt werkt men op dit moment aan films rond de games Pokemon Red and Blue.

Dat meldt de site We Got This Covered. De games verschenen in 1996 en waren de eersten in de reeks die de Pokémon tot leven brachten. Daardoor kwamen er zoveel fans en werd de boel zo populair. Nu nog steeds worden ze gezien als goede games die de basis hebben gelegd voor de bredere franchise.

De speculatie is dat de nieuwe game zich afspeelt in hetzelfde universum als Detective Pikachu, maar weinig banden heeft met die film op wat kleine details na. Legendary wil het een Rocky-achtige film maken waarbij een underdog de regio Kanto verkent en de eerste generatie Pokémon vindt.

Eerst is het echter wachten op de eerste live-action film, en hoe die het doet. Detective Pikachu is vanaf 8 mei in de bioscoop te zien.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

op zich goed dat ze Ash achterwege laten

Master Of Films

Avatar

Getuige de IGN foto's ben ik eigenlijk meer geïnteresseerd in "the making of" dan de werkelijke film.

Goku32

Avatar

GreenHornet ik vind dat ash juist wel een real life film moet krijgen. Want het is toch allemaal met hem begonnen. Maar dit kan wel leuk gaan worden dan

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Het spel kennen? Ik speel Pokémon Red soms nog steeds op mijn 3DS :p

Ereptile

Avatar

Ik denk/hoop dat de eerste live-action Pokémon film het goed doet! Ik ben in ieder geval in de bios voor deze film!

nieuwslaatste nieuws

meest populair