Zac Efron is Ted Bundy in trailer ´Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile´

Zac Efron is Ted Bundy in trailer ´Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile´

Het verhaal van een van de beruchtste seriemoordenaars ooit.

De nieuwe film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile vertelt het verhaal van een van de beruchtste seriemoordenaars die ooit heeft bestaan: Ted Bundy. Hij wordt gespeeld door Zac Efron en zijn vriendin wordt neergezet door Lily Collins. De eerste trailer staat online en is hieronder te bekijken.


1969. Ted (Efron) is aantrekkelijk, intelligent, charismatisch en hartelijk. Alleenstaande moeder Liz Kloepfer (Collins) is voorzichtig, maar kan zijn charmes uiteindelijk niet weerstaan. Ze valt als een blok voor deze levendige jongeman en ze vormen al snel een dolgelukkig stel dat alles voor elkaar lijkt te hebben. Maar dan, uit het niets, komt hun perfecte leventje op z'n kop te staan. Ted wordt gearresteerd en beschuldigd van een reeks afgrijselijke moorden. Terwijl het bewijs tegen hem zich opstapelt, probeert Liz langzaam om te gaan met de mogelijkheid dat de liefde van haar leven misschien wel een psychopaat is.

De rest van de cast bestaat uit Kaya Scodelario, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Dylan Baker, Haley Joel Osment en Jim Parsons. De regie staat op naam van Joe Berlinger, vooral bekend van de niet al te geliefde horrorfilm Book of Shadows: Blair Witch 2 (2000).

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, binnenkort voor het eerst te zien tijdens het Sundance Film Festival, heeft op dit moment nog geen distributeur en dus ook nog geen officiële releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair