Algemeen

Sony onthult releasedata 'Ghostbusters 3' en 'Morbius'!

Ook in 2020 zijn er weer genoeg blockbusters om naar uit te kijken.

door Zilko Tarici om 11:43 in Algemeen
Sony Pictures heeft vandaag de releasedata vrijgegeven van twee van hun grootste titels van 2020. Ten eerste is aangekondigd dat Ghostbusters 3 (niet de officiële titel) op 10 juli 2020 de Amerikaanse bioscopen zal bereiken. Spider-Man spinoff Morbius zal op zijn beurt slechts drie weken later op 31 juli 2020 in de VS gaan draaien. De Nederlandse releasedata zullen naar verwachting nagenoeg hetzelfde zijn. Beide films hebben (nog) geen grote concurrentie van andere filmstudio's op de genoemde data.

Van beide producties is nog maar weinig bekend, maar we weten wel dat Jared Leto, Adria Arjona en Matt Smith de hoofdrollen zullen spelen in Morbius. Daniel Espinosa regisseert. Van de nieuwe Ghostbusters werd onlangs bekendgemaakt dat Jason Reitman de regisseursstoel zal overnemen van zijn vader Ivan Reitman. Daarnaast werd een korte teaser-trailer onthuld. Het zou om een direct vervolg op de eerste twee films uit de jaren '80 gaan.

Kijk jij uit naar Ghostbusters 3 en Morbius? En heb je vertrouwen in Sony en het betrokken talent dat ze er wat van weten te maken?

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik heb wel vertrouwen in beide films en kijk uit naar beide films, met name Ghostbusters. Die teaser van laatst beviel me heel goed en gaf me al meer het oude Ghostbusters gevoel dan die hele vrouwen reboot film.

SeanDeNiro

Avatar

Er zijn nog steeds twee vrouwen als ghostbuster, dus ik heb er heel weinig vertrouwen in. En als Morbius een 18+ film gaat worden, wil ik die wel zien.

Goku32

Avatar

Na de laatste film heb ik totaal geen vertrouwen meer in ghostbusters erg jammer, en van Morbuis kan wel wat worden mebay

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Morbius interesseert me maar uiterst matig. Het hele idee van Spider-Man villains zonder Spidey vind ik maar heel geforceerd. Ghostbusters kijk ik wel naar uit maar met schrik in het hart want Sony. Het feit dat er 2 vrouwen deel uitmaken van de Ghostbusters vind ik prima, k snap alleszins niet waarom dat slecht zou zijn. Als het script en de cast goed zijn en de film blijft trouw aan de oorspronkelijke films dan kan ik er alleen maar positief over zijn. Maar opnieuw, Sony. Brrr....

Decepticon

Avatar

Ik verwacht van Ghostbusters dat dat een Goonies en Stranger Things achtige film zal worden met zo'n lekker 80's gevoel.

Civilian Supreme

Avatar

Ghostbusters zit nu een heel ander team achter, geen Feig en die grotendeels talentloze cast die hij had is al een pluspunt.

Civilian Supreme

Avatar

Leto als Morbius heb ik ook niet veel vertrouwen in en idd voelt het allemaal erg geforceerd aan zonder Spidey.

GreenHornet

Avatar

Heb er beide geen vertrouwen in

Goku32

Avatar

Decepticon dat gaat niet gebeuren.

rainking

Avatar

Kijk jij uit naar Ghostbusters 3 en Morbius?

Nee en nee.

NieuwsFilm

meest populair