Sony onthult releasedata 'Ghostbusters 3' en 'Morbius'!

Sony onthult releasedata 'Ghostbusters 3' en 'Morbius'!

Ook in 2020 zijn er weer genoeg blockbusters om naar uit te kijken.

Sony Pictures heeft vandaag de releasedata vrijgegeven van twee van hun grootste titels van 2020. Ten eerste is aangekondigd dat Ghostbusters 3 (niet de officiële titel) op 10 juli 2020 de Amerikaanse bioscopen zal bereiken. Spider-Man spinoff Morbius zal op zijn beurt slechts drie weken later op 31 juli 2020 in de VS gaan draaien. De Nederlandse releasedata zullen naar verwachting nagenoeg hetzelfde zijn. Beide films hebben (nog) geen grote concurrentie van andere filmstudio's op de genoemde data.

Van beide producties is nog maar weinig bekend, maar we weten wel dat Jared Leto, Adria Arjona en Matt Smith de hoofdrollen zullen spelen in Morbius. Daniel Espinosa regisseert. Van de nieuwe Ghostbusters werd onlangs bekendgemaakt dat Jason Reitman de regisseursstoel zal overnemen van zijn vader Ivan Reitman. Daarnaast werd een korte teaser-trailer onthuld. Het zou om een direct vervolg op de eerste twee films uit de jaren '80 gaan.

Kijk jij uit naar Ghostbusters 3 en Morbius? En heb je vertrouwen in Sony en het betrokken talent dat ze er wat van weten te maken?



NieuwsFilm

meest populair