Algemeen

'Grudge'-reboot uitgesteld tot 2020

De Japanse horrorfranchise werd in 2004 voor het eerst verwesterd.

door Zilko Tarici om 09:45 in Algemeen
De door Screen Gems geplande reboot van bovennatuurlijke horror-franchise The Grudge heeft zes maanden vertraging opgelopen. De film, die simpelweg de titel Grudge draagt, zou eigenlijk al in juni/juli dit jaar de bioscopen bereiken. Nu heeft de studio ervoor gekozen om dit te verplaatsen naar januari 2020.

Een duidelijke reden voor de verschuiving is er niet, maar je kunt je voorstellen dat een horrorfilm niet op kan boksen tegen alle grote blocbusters die (in steeds grotere mate) worden uitgebracht in de zomermaanden.

De regie van Grudge is in handen van Nicholas Pesce (Piercing). De film wordt omschreven als een nieuwe versie van de Amerikaanse Grudge 2004. Die film was op zijn beurt een remake van de Japanse horrorfilm Ju-on (2002). De film wordt geproduceerd door Sam Raimi's productiemaatschappij Ghost House Pictures.

Hoe denken jullie over weer een remake van The Grudge: overbodig of horen jullie graag opnieuw de gorgelgeluiden van Japanse geesten in de bioscopen?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Ik vind de huidige 2 versies allebei best geslaagd als horrorfilms. Prima dat ze weer een nieuwe versie maken, maar dan hoop ik dat ze echt iets nieuws met het materiaal gaan doen. Het verschil tussen Ju-on en The Grudge vind ik namelijk te verwaarlozen.

Decepticon

Avatar

Dan lijken ze er niet veel vertrouwen in te hebben. Er is in augustus/september toch nog wel een gaatje vlak voor of na IT.

Sunspot

Avatar

Vond het niks aan die films

NieuwsFilm