Slachtoffer van Ted Bundy laat zich uit over film seriemoordenaar

Slachtoffer van Ted Bundy laat zich uit over film seriemoordenaar

Volgens Kathy Kleiner is Zac Efron een perfecte casting.

Zac Efron is voornamelijk bekend van de High School Musical films en Baywatch. Toch heeft hij nu ook eens een wat serieuzere rol te pakken; zo zal hij namelijk te zien zijn als Ted Bundy in Extremly Wicked, Shockingly Evil and Vile. Bundy was een van de beruchtste seriemoordenaars ooit een heeft op z'n minst zo'n 30 mensen vermoord. Sommige mensen waren het er dan ook niet mee eens dat Efron, een acteur met 'good looks' zo'n monster speelt. Nu verdedigt niemand minder dan Kathy Kleiner, een slachtoffer van Bundy, de film en Efron.

Kleiner werd op 20-jarige leeftijd door Bundy aangevallen in een studentenhuis. Bundy had al twee andere kamergenoten op brute wijze vermoord toen hij zich op Kleiner richtte. Ondanks dat zij zware verwondingen opliep overleefde zij de aanval, omdat Bundy vluchtte toen hij een andere studente hoorde thuiskomen. Kleiner zegt nu wat zij vindt van de kritiek.

''Ik heb geen probleem met de film, zolang iedereen die de film ziet maar weet dat Bundy verre van een normaal persoon was. De film krijgt kritiek omdat sommige mensen beweren dat Bundy wordt opgehemeld, maar dat is niet zo; dit is de manier waarop mensen Bundy destijds echt zagen. Dat is hoe Bundy zich voordeed. De film is niet geheel accuraat en bepaalde dingen zijn wat verdraaid, maar ik denk dat iedereen de film moet kijken om te begrijpen hoe hij in elkaar zat: van buiten een knappe en charmante man, maar van binnen een monster. Het is een film waar vrouwen van kunnen leren, om voorzichtiger te zijn en beter naar je gevoel te luisteren wanneer iets niet helemaal lekker aanvoelt''.

NieuwsFilm

meest populair