Vier teasers 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'!

Vier teasers 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'!

Diplomatic Security Service-agent Luke Hobbs meldt zich.

Via Twitter heeft Dwayne Johnson aangekondigd dat we aankomende vrijdag de eerste trailer te zien krijgen voor de Fast and Furious spin-off Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw. Hij plaatste daarbij ook een korte teaser met zijn personage, de Diplomatic Security Service-agent Luke Hobbs!

Eigenlijk werd er aangenomen dat de eerste beelden uit de allereerste Fast & Furious spin-off tijdens de Superbowl zouden verschijnen. Het lijkt er nu op dat we dan een verkorte versie krijgen, met ongetwijfeld wat nieuwe beelden. De fans kunnen de trailer dus aankomende vrijdag al verwachten. Hieronder de Tweet van Johnson.


De versie voor Jason Stathams personage, de huurmoordenaar Deckard Shaw, zie je hieronder. In de buddy-film van regisseur David Leitch, bekend van John Wick en Deadpool 2 nemen de heren het dan op tegen de slechterik Brixton van Idris Elba (Avengers: Infinity War), een internationale terroristenleider en een crimineel meesterbrein. Ook zien we Vanessa Kirby's Hattie Shaw! De vier teasers / motionposters via Facebook:









Vanaf 1 augustus is Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw te zien in de Nederlandse bioscoop. Hieronder het nieuw onthulde logo:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair