Video

Trailer 'Skyman' van de man achter 'The Blair Witch Project'

Twintig jaar na zijn behekste debuutfilm schakelt regisseur Daniel Myrick over op aliens.

door Jan-Peter Rook om 16:39 in Video
Twintig jaar geleden maakte Daniel Myrick samen met co-regisseur Eduardo Sanchez de horrorfilm The Blair Witch Project, gezien het minimale budget een van de meest succesvolle films ooit gemaakt. Nu is Myrick terug met wederom een zogenaamd echte documentaire: Skyman. Dit keer ligt de aandacht niet bij heksen in het bos, maar wordt de camera gericht op ontvoeringen door buitenaardse wezens. De eerste trailer is nu beschikbaar.


Skyman laat het verhaal zien van Carl Merryweather, een man die ervan overtuigd is dat hij op tienjarige leeftijd een alien heeft gezien. Nu probeert hij op precies dezelfde locatie opnieuw in contact te komen met de ufo.

Na het enorme succes van The Blair Witch Project in 1999, gingen co-regisseurs Myrick en Sanchez ieder hun eigen weg. Terwijl laatstgenoemde z'n naam vestigde binnen het horrorgenre met films als Altered, Seventh Moon en Lovely Molly, verdween Myrick van de radar. Naast de griezelfilm The Objective (2008) en een Lifetime-film in 2017 hoorden we maar weinig van hem. Nu is Myrick dus terug met Skyman.

Er is voor Skyman nog geen releasedatum vastgesteld.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spooklift

Avatar

OFFTOPIC: Clive Swift (bekend van Richard uit 'Schone Schijn' is overleden. https://www.hln.be/showbizz/britse-acteur-clive-swift-bekend-als-richard-uit-keeping-up-appearances-overleden~a6b3f4b7/

Sunspot

Avatar

GA dit wel kijken, Blair Witch 1 was idd goed, zo simpel aan 1 kant, maar werkte.

Vervolg was ook goed, goeie scenes.

Ga dit daarom wel een kans geven. Alien films zijn wel leuk, maar vaak teleurstellend, cliche, ben benieuwd Smiley face

Sunspot

Avatar

@Spooklift

RIP, ken die serie, was 1 van de favorieten vader.

Die naam ook, Bucket en dan uitspreken als Buquet of zo :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair