Werk aan Kitty Pryde-film gaat door

Werk aan Kitty Pryde-film gaat door

Ondanks de overname van Fox.

Vorig jaar hoorden we dat Brian Michael Bendis werkt aan een scenario voor een nieuwe X-Men film. Het zou gaan om een film die door Tim Miller geregisseerd mag worden en de titel 143 zou krijgen. Maar komt die er met de overname van Fox door Disney nog wel?

Ongeveer een jaar geleden werd Bendis ingehuurd door Fox. Hij moest een scenario schrijven voor een spin-off in het X-Men universum. Die werd 143 genoemd, wat verwijst naar de bekende mutant Kitty Pryde (gespeeld door Ellen Page). Maar de overname van Fox door Disney zette vraagtekens bij het project, die we nu weg mogen nemen.

Gewoon in de maak
Of de film er uiteindelijk komt, hangt vooral af van de beslissing die Disney en Marvel Studios nemen. Als zij in het tweede kwartaal van dit jaar de overname van Fox hebben afgerond, mag Marvel aan de slag met de X-Men franchise. De mutanten zouden naar het MCU komen, al is nog niet zeker op welke manier.

Hoe dan ook gaat het werk bij Fox tot het zover is gewoon door. Bendis laat namelijk op Twitter weten gewoon door te werken aan het project.


NieuwsFilm

meest populair