Netflix koopt film over seriemoordenaar Ted Bundy met Zac Efron

Netflix koopt film over seriemoordenaar Ted Bundy met Zac Efron

De deal zou bijna rond zijn.

Hoewel de laatste film op het Sundance Film Festival alweer enkele dagen werd vertoond, lopen de onderhandelingen tussen de producenten die hun films presenteerden op het festival en potentiële kopers gewoon door. The Hollywood Reporter weet nu te melden dat Netflix interesse heeft in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, een film over seriemoordenaar Ted Bundy.

Netflix probeert de rechten van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile te verkrijgen voor Amerika en enkele internationale markten. De deal zou bijna rond zijn. Hollywoodster Zac Efron kroop in de huid van Bundy. De film wordt verteld vanuit het perspectief van zijn beste vriendin, Elizabeth Kloepfer (Lily Collins), die lange tijd weigerde zijn ware gezicht te zien. Of Netflix de rechten ook koopt voor de Nederlandse markt, is niet bekend.

Meer true crime
De film is geregisseerd door Joe Berlinger. Hij is ook de man achter de vierdelige Netflix-documentaireserie Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, die erg goed bekeken schijnt te worden. Netflix lijkt met het aankopen van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile dan ook een nieuwe hit in huis te willen halen. Er schijnt zo'n negen miljoen dollar met de deal gemoeid te zijn.



NieuwsFilm

meest populair