[Gerucht] Titel 'Star Wars IX' gelekt; Tegenstand voor Kylo Ren!

Is dit dan de titel voor de afsluiter?

Op 23 januari 2017 werd de titel voor Star Wars: Episode VIII onthuld. Het werd uiteraard Star Wars: The Last Jedi. De titel voor Star Wars: Episode IX laat voorlopig op zich wachten, al wordt er nu beweert dat deze is gelekt. Ook zou de film voor Kylo Ren een nieuwe tegenstander in petto hebben. Let op mogelijke spoilers.

Volgens een Reddit-gebruiker is de titel voor de Star Wars Saga-afsluiter Star Wars: Balance of the Force. Dit zou hij de bewuste gebruiker uit de code van de officiële Star Wars-website hebben gesleuteld. Via de code kwam zelf onderstaande titellogo naar boven!

Bekijk de afbeelding
The Beyond
Een ander gerucht komt via Making Star Wars. Volgens de fansite duikt in deel negen een nieuwe bedreiging op. Het is een soort van locatie die enkel wordt aangeduid als "The Beyond". Dit zou een kracht zijn die de Empire van Kylo Ren (Adam Driver) wil verwoesten, mogelijk zelfs het gehele universum. Volgens de bron keren de Knights of Ren met een doel terug nadat ze eerder om onduidelijk redenen naar The Beyond zijn gegaan. Mocht dit kloppen, dan zal dit ongetwijfeld impact hebben op de strijd tussen de twee hoofdfiguren Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren.

J.J. Abrams' Star Wars: Episode IX staat gepland voor 20 december. Een trailer wordt pas in april verwacht en mogelijk wordt ook pas dan officieel de titel onthuld.

NieuwsFilm

meest populair