Weer een sterke naam toegevoegd aan James Camerons 'Avatar'-vervolgen

Weer een sterke naam toegevoegd aan James Camerons 'Avatar'-vervolgen

Het werk gaat door.

Er is weer een sterke naam toegevoegd aan de cast van James Camerons Avatar-vervolgen. Actrice Edie Falco, die we onder meer kennen van The Sopranos en Nurse Jackie, heeft getekend voor een rol in de films.

Het nieuws is enigszins verbazingwekkend, omdat we recent hoorden dat de hoofdrolspelers, waaronder Zoe Saldana, Sam Worthington, Stephen Lang en Kate Winslet al klaar zijn met hun werk aan de eerste twee films. Er staan er vier gepland, waarvan de eerste maar liefst elf jaar na het origineel uitkomt.

Weinig bekend
Er is opvallend weinig bekend over de grootschalige en peperdure projecten. We weten dat Cameron ditmaal meer actie in de zee van Pandora wil laten afspelen, wat weer zorgt voor een heel nieuwe wereld en nieuwe avonturen. De films vertellen volgens Cameron verder gezamenlijk een verhaal dat zich over meerdere generaties afspeelt en is het verhaal van de familie van Neytiri en Jake.

Nu is dus ook Falco toegevoegd aan de cast en zal zij General Ardmore spelen. Haar personage heeft de leiding over de belangen van de RDA. Dat is de Resources Development Administration, de militaire organisatie die ervoor verantwoordelijk is dat Pandora helemaal geplunderd wordt. Vanaf 18 december 2020 moet Avatar 2 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair