Algemeen

'Aquaman' krijgt horror-spinoff 'The Trench'

Het meest nare gedeelte van de oceaan wordt verder geëxploreerd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Warner Bros. Pictures heeft scenaristen Noah Gardner en Aidan Fitzgerald ingehuurd om het script te schrijven van The Trench, een spinoff van DC-gigahit Aquaman die de nodige horror-elementen zal bevatten.

The Trench werd voor het eerst in de DC-strips geïntroduceerd in 2011 en liet zien hoe voormalige inwoners van Atlantis werden afgebakend van het koninkrijk en evolueerde tot gruwelijke monsters in de diepste regionen van de oceaan.

De spinoff speelt zich af in (je raadt het noot) het koninkrijk van The Trench en zal geen van de hoofdpersonages uit Aquaman bevatten. James Wan en Peter Safran zullen de film produceren. Het budget van The Trench zal een stuk kleiner zijn dan dat van de grote superheldenfilms van DC.

Er is overigens nog niks officieels aangekondigd over een vervolg op Aquaman, maar verwacht wordt dat regisseur Wan en hoofdrolspeler Jason Momoa beiden zullen terugkeren. Wanneer The Trench de bioscopen moet bereiken of wie zal regisseren is daarnaast nog onbekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Één ding is misschien wel zeker, hij draait eerder in de bios dan The Batman of de nieuwe Superman film. ;)

Prince John

Avatar

^ Volgens mij is bij het DCU niks zeker

ridjieddo

Avatar

Heel leuk nieuws, de film was namelijk helemaal volgepropt met allerlei verhaallijnen (origin, the trench, de seven seas, rivaliteit met orm, black manta, achtergrond van Mera, een secret avengers achtige groep die geheime missies uitvoert (kan niet op de naam komen) etc) die in de comics vanzelfsprekend veel beter en uitgebreider verteld zijn (door DC comic God Geoff Johns). In ieder geval genoeg materiaal voor eventuele vervolgen en spin-offs!

Civilian Supreme

Avatar

Ik vond Aquaman een zeer vermakelijke film maar er zaten idd veel teveel verhaallijnen in. Vond het vooral jammer dat Black Manta geen grotere rol had en er weer zo'n 'big cgi fight' op het eind in zat die mij helemaal niks deed.

Het lijkt er trouwens op dat ze alles willen verfilmen behalve Superman an Batman.

Lord Bono

Avatar

:')

DC is echt het spoor bijster als ze zo'n spin-offs gaan maken. DC heeft toch wel meer grote superhelden?

nieuwslaatste nieuws

meest populair