Algemeen

Onthullende beelden van 17 personages 'Star Wars: Episode IX'

Met nieuwe en bestaande personages.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Op Reddit zijn beelden opgedoken met daarop flink wat personages die we waarschijnlijk in Star Wars: Episode IX te zien zullen krijgen. De beelden hieronder zijn concept-art en referentiefoto's van zeventien personages. Het zijn zowel bestaande als nieuwe personages.

De beelden en de bijhorende beschrijving zijn behoorlijke spoilers.

Bestaande personages
We zien onder meer de nieuwe outfits van personages als Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver) en Poe Dameron (Oscar Isaac). Ook is er een eerste blik op Billy Dee Williams' oudere Lando Calrissian, die overigens een zeer kleine rol zou hebben in de afsluitende film in de Skywalker sagareeks.

Nieuwe personages
Naast flink wat referentiefoto's en concept-art voor nieuwe droids en buitenaardse wezens zijn er ook referentiefoto's voor de nieuwe personages van Richard E. Grant en Dominic Monaghan, aangeduid als respectievelijk een First Order Officer en een Resistance Officer.

Naar verwachting is een trailer voor J.J. Abrams' Episode IX pas in april te zien en de film debuteert op 20 december op het witte doek.

Klik hier voor een vergroting6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Gewoon dom, kan niet anders zien dan wat een domme figuren.
Lijkt wel een verfliming van de Wizard of Oz.

Artificialis

Avatar

Wederom niets te zien wat interessant is. Dit ziet er niet eens meer uit alsof het uit 1977 komt, maar alsof het thuishoort in de Star Trek serie van de jaren 60. De volgende delen worden zwart-wit?

GreenHornet

Avatar

ik kijk hier niet meer naar uit

StarWars-SGPer

Avatar

Dominic monaghan!!!? Yeah yeah, eindelijk een hobbit die in sw speelt!

StarWars-SGPer

Avatar

Dominic monaghan!!!? Yeah yeah, eindelijk een hobbit die in sw speelt!

nieuwslaatste nieuws

meest populair