Celebrity

Michelle Rodriguez overweegt te stoppen met 'Fast & Furious'-films

"Mijn energie gaat nu volledig uit naar het steunen van vrouwen."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
De Fast & Furious-franchise zit niet stil. Momenteel staat de teller op acht delen en een aankomende spin-off genaamd Hobbs & Shaw. Als de geruchten kloppen zal er een eind aan de actievolle reeks komen met het tiende hoofdstuk. Vorige maand werd er ook nog een tweede spin-off aangekondigd die zich enkel op de dames richt van de Fast & Furious-wereld. Of we Michelle Rodriguez in één van die films zullen zien is nog een vraag.

In een interview met Vanity Fair onthulde de 40-jarige actrice dat de scenaristen nog aan het verhaal van de negende Fast & Furious-film sleutelen. Rodriguez weet helemaal nog niet of ze een rol in het verhaal heeft, laat staan of ze er wel in wil verschijnen. Eerder vertelde ze al dat de vrouwelijke karakters in de serie niet bepaald uitgediept worden. Als dat niet verandert, dan zal ze stoppen.

"Ik weet niet of ik terugkeer," begon Rodriguez, die deze week in Alita: Battle Angel te zien is.

Daar is ze nu klaar mee. "Nu omarm ik de poëzie, schoonheid en sensualiteit van vrouwen. En de macht die we samenbrengen. Dus ze moeten meer liefde aan de vrouwen tonen. Ik heb geen idee welke kant ze opgaan. Maar ik weet welke weg ik insla. We zullen zien of ze overeenkomen."

Medio 2017, toen The Fate of the Furious digitaal uitkwam, maakte Rodriguez via haar Instagram-account bekend dat ze al langer met dit dilemma zit. Destijds schreef ze ook al dat ze mogelijk de geliefde franchise moet verlaten als er niets wordt gewijzigd. Later meldde ze dat Vin Diesel haar zou hebben omgepraat om te blijven. Vermoedelijk voor de tweede, met vrouwen gevulde spin-off.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dus ze word lesbi

Psycho-M

Avatar

@Goku32: Lesbi? Ze was toch biseksueel?

PRIME

Avatar

Typisch een geval van een tal middelmatige acteurs en actrices die een fantastische franchise hebben gebouwd met een mega following en het dan allemaal kapot laten gaan door interne ruzies. Drama.

Master Of Films

Avatar

De oplossing geef Michelle Rodriguez & Tyrese Gibson ook hun spin-off -> Fast & Furious Presents: Letty & Roman.

Frietgezicht

Avatar

In Lost speelde ze doodgaan erg goed dus hoop dat nog een keertje te zien.

Thiver

Avatar

GreenHornet "ze was toch dood?"

Dat wás ze inderdaad.

Thiver

Avatar

GreenHornet "ze was toch dood?"

Dat wás ze inderdaad.

GreenHornet

Avatar

Sinds ze dood is in F&F ben ik gestopt met kijken van de reeks. Nu blijkt ze toch te leven...

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Stop dan met achterlijke vragen te stellen en kijk de films GreenHornet.

Vrouwen worden niet uitgediept, er komt een vrouwelijke F&F film, weer niet goed. En poëzie is niet iets wat past in deze films. Het gaat om stoere vrouwen die gelijk zijn aan mannen. Maak dan je eigen romantische komedie met een vrouw die achter de man aan loopt.

tommieman

Avatar

Niemand zal je missen . Doeiiiiiiii

nieuwslaatste nieuws

meest populair