Michelle Rodriguez overweegt te stoppen met 'Fast & Furious'-films

"Mijn energie gaat nu volledig uit naar het steunen van vrouwen."

De Fast & Furious-franchise zit niet stil. Momenteel staat de teller op acht delen en een aankomende spin-off genaamd Hobbs & Shaw. Als de geruchten kloppen zal er een eind aan de actievolle reeks komen met het tiende hoofdstuk. Vorige maand werd er ook nog een tweede spin-off aangekondigd die zich enkel op de dames richt van de Fast & Furious-wereld. Of we Michelle Rodriguez in één van die films zullen zien is nog een vraag.

In een interview met Vanity Fair onthulde de 40-jarige actrice dat de scenaristen nog aan het verhaal van de negende Fast & Furious-film sleutelen. Rodriguez weet helemaal nog niet of ze een rol in het verhaal heeft, laat staan of ze er wel in wil verschijnen. Eerder vertelde ze al dat de vrouwelijke karakters in de serie niet bepaald uitgediept worden. Als dat niet verandert, dan zal ze stoppen.

Bekijk de afbeelding"Ik weet niet of ik terugkeer," begon Rodriguez, die deze week in Alita: Battle Angel te zien is.

Bekijk de afbeeldingDaar is ze nu klaar mee. "Nu omarm ik de poëzie, schoonheid en sensualiteit van vrouwen. En de macht die we samenbrengen. Dus ze moeten meer liefde aan de vrouwen tonen. Ik heb geen idee welke kant ze opgaan. Maar ik weet welke weg ik insla. We zullen zien of ze overeenkomen."

Medio 2017, toen The Fate of the Furious digitaal uitkwam, maakte Rodriguez via haar Instagram-account bekend dat ze al langer met dit dilemma zit. Destijds schreef ze ook al dat ze mogelijk de geliefde franchise moet verlaten als er niets wordt gewijzigd. Later meldde ze dat Vin Diesel haar zou hebben omgepraat om te blijven. Vermoedelijk voor de tweede, met vrouwen gevulde spin-off.



NieuwsFilm

meest populair