Michelle Rodriguez verontschuldigt zich na verdedigen Liam Neeson

Michelle Rodriguez verontschuldigt zich na verdedigen Liam Neeson

Voor het slecht toepassen van bepaalde woorden en beelden.

Er wordt nog steeds veel over actiester Liam Neeson gediscussieerd. Vorige week onthulde hij zijn verleden driften naar wraak toen hij het op wilde nemen voor een vriendin die verkracht was door en zwarte man. Volgens sommigen bracht hij dit slecht en racistisch over - iets dat hij later ontkende te zijn. Dat nam niet weg dat anderen het voor hem opnamen, waaronder Widows-collega Michelle Rodriguez. Hoewel ze haar mening niet aanpast, biedt ze wel haar excuses aan voor de manier waarop ze dat gedaan heeft.

De 40-jarige actrice zei voorheen tegen Vanity Fair dat het allemaal kletspraat is. "Gast, heb je 'Widows' gezien? Zijn tong zat helemaal in Viola Davis' keel. Je mag hem nooit een racist noemen. Racisten zoenen niet met een ras dat ze haten, zeker niet hoe hij dat deed met zijn tong. Zo diep in haar keel. Het kan me niet schelen hoe goed je als acteur bent. Het is allemaal onzin. Negeer het. Hij is geen racist. Hij is een liefhebbend man. Het zijn allemaal leugens."

Bekijk de afbeeldingRodriguez lijkt nu spijt te hebben van de woorden die ze heeft gebruikt. Ze werd namelijk na haar uitspraken via Twitter en andere sociale media door mensen benaderd die haarfijn uitlegden wat er zoal mis mee was. Gebrek aan geschiedenis en intelligentie werd ook herhaaldelijk aangekaart.

"Ik wil mijn welgemeende excuses aanbieden voor mijn recente keuze van woorden en het gebruik van een zwak voorbeeld," vertelt Rodriguez via Instagram. "Tijdens een druk beladen situatie verdedigde ik een vriend op de verkeerde manier. Ik realiseer mij nu hoe ongevoelig het was. Het was niet mijn bedoeling om beroep te doen op zo'n afschuwelijke, historische vergelijking. Ik heb hiervan geleerd en zal me beteren."



NieuwsFilm

meest populair