Algemeen

Schrijver officieel aangenomen voor 'Aquaman 2'

Warner Bros. maakt werk van het vervolg.

door Jeffrey Kouters om 10:29 in Algemeen
Deadline weet te melden dat de Warner Bros. officieel is begonnen met de productie van Aquaman 2, het vervolg op de vorig jaar verschenen en zeer succesvolle superheldenfilm Aquaman. De filmstudio blijkt een vertrouwd gezicht te hebben aangetrokken voor het scenario.

In december verscheen Aquaman. De film werd positief ontvangen door de fans en critici en wist tot nu toe ruim 1.1 miljard dollar op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Dit is, gezien de resultaten van de eerdere DC-films, een gigantisch succes voor Warner Bros. en de franchise. Het is dan ook niet vreemd dat de filmstudio snel werk maakt van een tweede deel.

Bekende schrijver
Volgens Deadline is de Amerikaanse scenarioschrijver David Leslie Johnson-McGoldrick ingehuurd voor het script van Aquaman 2. Hij schreef ook mee aan de eerste film. Of zijn collega Will Beal ook terugkeert, is nog niet bekend. Johnson-McGoldrick werkte eerder met regisseur James Wan samen voor The Conjuring 2 (2016). Wan gaat Aquaman 2 vermoedelijk sowieso mee produceren, maar of hij ook weer in de regiestoel kruipt, is nog niet zeker.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Hopelijk Aquaman 2 ook lekker bonkers worden. James Wan wist precies wat hij maakte en heeft die maffe Aquaman lore compleet gehouden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair