Hoop voor vierde 'Star Trek' blijft bestaan

Hoop voor vierde 'Star Trek' blijft bestaan

Zachary Quinto hoopt er in elk geval op.

Nadat de prestaties van Star Trek Beyond behoorlijk tegenvielen, trok Paramount Pictures er de stekker uit. Dat weerhoudt acteur Zachary Quinto, die te zien was als Spock, er echter niet van om te hopen op een vervolg. De vierde film moet er wat hem betreft gewoon komen.

Toen Star Trek Beyond eenmaal af was, kondigde Paramount vol vertrouwen een vierde film aan. Die zou laten zien hoe Captain Kirk het pad kruiste met zijn vader George. En nadat er een regisseur gevonden werd in S.J. Clarkson, leek het goed te gaan. Maar de onderhandelingen van Paramount met acteurs Chris Pine en Chris Hemsworth verliepen allesbehalve voorspoedig. Nu lijkt het erop dat een nieuwe film verder weg is dan ooit. Dat terwijl de franchise op televisie weer springlevend is, met maar liefst vier (!) series in de maak.

Hoop houden
Toch blijft acteur Zachary Quinto hoopvol. Hij bevestigde tegenover Slashfilm dat er op dit moment geen plannen zijn voor een nieuwe film. Maar: "Kijk, we voeren brede gesprekken over de toekomst van de franchise. Dat is een proces, en ik kan je niet meer vertellen dat dat er op dit moment geen plannen zijn voor nog een film. "

"Ik zou het wel geweldig vinden. Voor mijn gevoel is dit een anker in mijn creatieve leven geweest - minstens de afgelopen tien jaar. Dus als ik terug zou kunnen keren, zou ik dat geweldig vinden. Ik hou van mijn Star Trek-familie, dus we zullen zien hoe het loopt."

NieuwsFilm

meest populair