Ook R2-D2 klaar met 'Star Wars: Episode IX'

En klopt die titel wel?

De productie van Star Wars: Episode IX nadert zijn einde. Nu laat acteur Jimmy Vee, die de rol van R2-D2 speelt sinds Kenny Baker overleed, weten klaar te zijn met zijn aandeel in de film. En er is nog nieuwe speculatie over de titel.

Kortgeleden was er nog de speculatie dat Star Wars: Episode IX de titel Star Wars: Balance of the Force zou krijgen. Maar de vraag is of de film wel die titel gaat krijgen. Acteur Dominic Monaghan claimt op Instagram dat alleen regisseur J.J. Abrams weet hoe de film zal gaan heten.

R2-D2 en titel
Maar eerst R2-D2. Acteur Jimmy Vee plaatste op Twitter een foto van R2 samen met BFF C-3PO. Samen zijn ze in beeld te zien en de acteur laat weten klaar te zijn op de set. Eerder liet collega-robot Anthony Daniels al weten zijn aandeel af te hebben.

Dan de titel nog. De site Comic Book meldt dat acteur Dominic Monaghan op zijn Instagram een vraag-en-antwoord sessie hield met fans. Iemand vroeg hem naar de titel van Star Wars IX, waarop hij vertelde dat alleen regisseur Abrams het weet. En dat hij het heel goed vindt dat er geheimen zijn.

Vanaf 20 december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair