Krijgen we een 'Aquaman' Cinematic Universe?

Hopelijk wel.

Daar Aquaman aan de box office goed bleek voor 1 miljard dollar, moet die franchise wel groter worden. Onlangs kondigde Warner Bros. niet alleen een Aquaman 2 aan, maar ook een spin-off over The Trench. Nu spreekt regisseur James Wan over de mogelijkheden voor nog meer materiaal.

Op Twitter laat de regisseur weten dat zijn film niet bedoeld was om spin-offs op te zetten. Maar hij denkt wel dat er heel wat nieuw materiaal te verkennen valt in de film. Die avonturen kunnen zich dus ook concentreren op andere personages dan we tot nu toe kennen, zoals The Trench.

Aquaman Cinematic Universe?
Naar aanleiding van een bericht van The Hollywood Reporter plaatste Wan een bericht op Twitter. Hij vertelt dat Aquaman altijd draaide om het opbouwen van een grote, unieke wereld die op zichzelf staat. En dat er heel wat avonturen te vertellen zijn die zich afspelen in de zeven zeeën.

Atlantis is een brede wereld, die door Wan uitgebreid is opgezet. Elk van de zeven koninkrijken zou wel een eigen film kunnen krijgen en ook personages als Atlanna en Mera lijken zich daarvoor te lenen. Of wat te denken van Atlan, of Arion en Princess Cora? Er zijn dus genoeg mogelijkheden binnen de franchise.

NieuwsFilm

meest populair