Humor

Nieuwe concept art toont 'Venom' als ware nachtmerrie

Sony had aanvankelijk duidelijk een veel duisterdere film voor ogen.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Humor
Ooit leek het erop dat Sony's Venom een combinatie tussen een superheldenfilm en R-rated horrorfilm zou gaan worden, maar de studio koos uiteindelijk toch voor een kindvriendelijkere versie. Nieuwe concepttekeningen tonen nu een alternatief ontwerp van Venom dat in de buurt lijkt te komen van die engere route.

Sony's Venom was vorig jaar toch wel hét onverwachte succes. Hoewel de film over onderzoeksjournalist Eddie Brock (Tom Hardy) en zijn band met de symbiote Venom in de categorie 'simpel vermaak' valt, wist de film veel geld op te halen. De productie verliep wat minder soepel en in de loop der tijd is het verhaal, de toon en vormgeving vaak veranderd. Dankzij concepttekenaar Jared Krichevsky (Stranger Things, IT) weten we dat Sony in de beginfase van de productie een veel engere en monsterlijkere Venom voor ogen had. Bekijk de tekening hieronder!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

blijf het jammer vinden geen R rated

Gregbelgie

Avatar

Had anders ook wel graaf geweest jammer dat ze het altijd kindvriendelijk willen houden

Civilian Supreme

Avatar

Zijn design zoals in de film is goed, enig minpuntje was de ontbrekende spin.
Dit ziet er ook wel gaaf uit zo maar snap dat ze dit niet gedaan hebben. Nu allern nog een betere film maken MET connectie naar Spiderman.

Master Of Films

Avatar

Dikke fail deze Venom film, maaja het is gemaakt voor mainstream. Dus lekker dumb down en vooral lak aan het bronmateriaal. Nee, Venom is er niet op vooruit gegaan sinds Spider-Man 3.

supermutantvirus

Avatar

Ik ben bijna halverwege gekomen met 3 pogingen, zo slecht is de film helaas :P

Wat ik niet begrijp is waarom ze niet gewoon een R rated maken (standaard) om deze dan ook aan te bieden in brave versies?

xaid

Avatar

nee ik vind die bek/kaak niet mooi , moest ff 2 keer goed kijken

Xenolicker

Avatar

Eén van de beste films van het afgelopen jaar voor mij. Een goede spanningsopbouw, grappig én eng, en met geweldige actiescenes, acteerwerk, en special effects!

Ronin75

Avatar

Venom heeft twee dingen nodig. R-Rated en zijn oorsprong uit Spiderman want zeg nou zelf...waarom zou je hem anders op Spidey laten lijken.

NieuwsFilm

meest populair